2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5713 بازدید | 324 پست
اره بعضی هم خونه دارن هم ماشین باز دلشون نمیاد میگن اینده نمیدونم منظورشون از اینده چیه

دور از همه باشه یکی از آشنایان ما از قدیم زنه با مرده کار کرد پیر شدن نوه دار عروس دار پولدار شدن

زنه هنوز خسیس بود

پنیر تقسیم بندی می‌کرد کمتر بزاره لای نون

آخرش زنه مریض شد مرد

مرده سر یکسال زن گرفت

حالا هرچیزی زنه جمع کرد دست عروس و زن شوهرش هست 

به امید روزهای خوش 💝

با این توصیفاتی که شما میکنید منی که اهل جمع کردن هم نیستم اینطوری خرج نمیکنم اصلا موهام رو رنگ نمیک ...

درست میگین عزیزم.انقد که بهمون میگن گاهی حس بدبختی میاد سراغم. مدام میگن نگه دار تا پیری با عصا برس داخلش. منم گفتم اگر بچه نداشتم همین خونه رو میدم خونه ایتام و میشه باقی الصالحات. انقد بهم خندیدن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم بابت حرفتون. چون انقد بهم گفتن من رو هم گیج میکنن. حتی به همسزم هم آقایون گفتن و همسزمم ...

احتمالا تو خانوادتون چشم هم چشمی زیاده 

تعجب میکنم چطور چشم هم چشمی برای ماشین خوب و خونه و ... نیست آخه🤔

بله درست میگین، مخصوصا بچه که باشه واقعا همه چی متفاوت میشه

اره من برا بچه م خوب میخرم و خرج میکنم برا خودمون هم اولویت مون خوراک و درمان هست اولویت بعدی مون خوب گشتن و خوب پوشیدن . اما همینطوری ش هم دو سه ماهی ی بار یک تیکه طلا پس اندازی میخرم شاید کم باشه اما خب جمع بشه زیاد میشه . بخوایم ماشین عوض کنیم وام میگیریم یا خونه همینطور با وام ولی ن وامی ک گیر کنیم تو خرج مون 

مینیمال 
عزیزم ما ماشین داریم مدل پایین و خونه داشتیم فروختیم البته شهرستان خیلی کوچیک بود و د حال ساختن خونه ...

احتمالا حسودی نمیکنن

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

خیلیاازروحسادت میگن وقتی به اندازه خرج کنی بقیش میشه ولخرجی بااونایی که زیادرومخن کات کن

اصلا به این فکر نکرده بودم ممکنه از حسادت بگن ☹️ولی سبک زندگیشون عجیبه. مثلا آیفون می‌خرن احتیاج پیدا کرذن میفروشن ولی من سه ساله گوشیم هوآوی و اصلا به سرم نمیزنه اینکارو کنم. طلا میفروشن اپل واچ میخرن و آیفون. بعد میگن تا کی میخوای جمع کنی. در صورتی من جمع میکنم برای آینده بهتر. دیشب بهم گفتن آینده هزارتا مریصی میاد سراغمون. الانو دریاب

دور از همه باشه یکی از آشنایان ما از قدیم زنه با مرده کار کرد پیر شدن نوه دار عروس دار پولدار شدنزنه ...

زن پسر عموم جوونم بود اصلا نمیخرید نمیپوشید پا به پای شوهرش کار میکرد سه سال بود که عروسی کرده بود بعد سر زایمان بنده خدا فوت کرد سالش ک شد زن گرفت حالا این زنه اینقد بخودش میرسه خرج میکن میگرده همیشه زن اولش جلو چشامه 

همون کاری که حالتو خوب میکنه بکن اما وسط این پس اندازا و فکر زندگی خودتو گم نکناندازه نگه دار تو هرچ ...

من پارسال فصل عوض شد رفتم کاپشن خریدم 1 خیلی هم دوسش دارم و همین کاپشنم قبل حراج بود 2.5 و خیلی تحقیق میکنم تا اینطوری خرید کنم ولی بهم میگن خسته نشدی از بس فکر ارزونی هستی. منو همسزم اینطوری هستیم و جدیدا خواهرمم شبیه ما شد میگه آرامشم انگار بیشتره. 

اصلا به این فکر نکرده بودم ممکنه از حسادت بگن ☹️ولی سبک زندگیشون عجیبه. مثلا آیفون می‌خرن احتیاج پید ...

😐😐😐😐

و منی که الان سه سال یا بیشتره یه گوشی دارم و ۱۰۰ تومن توی بانک هم دارم ولی دلم نمیاد گوشی عوض کنم 

بعد فکر کن مثلا ماشین یا خونه بفروشم گوشی بخرم🥴

اصلا به این فکر نکرده بودم ممکنه از حسادت بگن ☹️ولی سبک زندگیشون عجیبه. مثلا آیفون می‌خرن احتیاج پید ...

ببین دیگه مث اونا نه منم با اینا که طلا میفروشن ایفون بخرن ادم باید متناسب با درامدش خرج کنه عزیزم شما الان خونه دارید ماشینم دارید خداروشکر دیگه کم کم بیاین سمت چیزهای که خودت دوست داری مثلا رسیدن به پوست و مو ...