2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6833 بازدید | 336 پست
اسی منم خونم نقلی ولی اینک فک کنم جمع کنم برا اینده پس الانم چی تعادل حفظ کن ۴تومن کاپشن نده ولی یه ...

چشم عزیزم، الان بهتون میگم چشم ولی منتظرم فصل عوص بشه کاپشن بخرم ☹️پارسال بهمن کاپشن خریدم برای امسال. همسرم پول کاپشن رو داد من جمع کردم بهش دادم برای دادن قسطش که استرس نکشه. بنده خدا خیلی برای قسطش ناراحت بود دلم سوخته بود وهمش غصه می‌خورد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بد والا من باشم بچه رو میزارم برای طرف و خودم میزارم میرم سر کار میرم و خرج خودمم در میارم دیگه

چی بگم خاهر دلمو بدجور شکوند ولی خب درست گرفتم که دیگه هیچکس رو ببشتر از خودم دوست نداشته باشم و اولویت خودم باشم بخاطرش خیلی از خودم گذشتم

چشم عزیزم، الان بهتون میگم چشم ولی منتظرم فصل عوص بشه کاپشن بخرم ☹️پارسال بهمن کاپشن خریدم برای امسا ...

والا من دو هفته پیش یه کاپشن مد و شیک گرفتم ۱۳۰۰ 

خیلیم دوستش دارم 

هر کس هم میبینه میگه چه خوب خریدیش

ولی ب خودت برس نزار جذب رنگ و لعاب بقیه بشهمردا طاقت شون مثه ما زنا نیستا

حرفتون درسته، باید حتی شده مقدار کم هرینه خودم کنم. انقد لباس نخریدم گاهی همسزم بنده خدا کادو می‌خره و میگه توم گرفتار من شدی 

حالا فامیل ما برعکس شما هستند ولخرج تر از همه منو دو تا زن داداشامیم😁اونم من خودم ماهانه نهایتا ۲۰۰ ...

عزیزم بیای توی فامیلامون حس میکنی از یک کره ی دیگه اومدن. دیشب حرف رنگ مو 30 نومتی بود و میگفتن فلان جا بد زنگ میکنه 8 تومنه.یعنی حرف مشترک باهاشون ندارم. شلوار جین 3 تومن. من شلوار خریدم 400 پارسال برند خوبی هم بود ولی تک سایز مونده بود. گوشیشون اکثرا آیفون. گوشی من 3 سال هوآوی و اگر عوض بکنم عذاب وجدان میگیرم آخه گوشیم خیلی خوب کار میکته 

عزیزم ما ماشین داریم مدل پایین و خونه داشتیم فروختیم البته شهرستان خیلی کوچیک بود و د حال ساختن خونه ...

آدم وقتی راحت بریز و بپاش کنه ک خونه و ماشینشو داشته باشه. حالا خوبه هر از چند گاهی ی حالی به خودش بده و بزنه به بیخیالی و خرج کنه ولی نه همیشه. اول باید سقف بالاسر جور شه. آدم از فرداش خبر نداره. هر اتفاقی در آینده بیفته ی سقف بالاسرش باشه لااقل