شما تو زندگی مشترک عقیده دارین باید پول جمع کرد؟ یا باید خرج کرد و از زندگی حال لذت برد؟ یکی از فامیلامون ماشالله خیلی زندگی شاد با همسرشون دارن البته دوتا خونه داشتن و یکی رو فروختن مقداری از پولش رو گذاشتن بانک و با باقی پول ماشین آخرین مدل خرید و سفر هم میرن. من ولی مدام در حال حساب و کتاب هستم و اینکه باهمسرم جمع کنیم و سعی میکنم با کمترین هزینه لباس بخرم و آرایشگاه جای معمولی برم.گاهی با خودم میگم شاید راه من اشتباست. لباس میخرم ولی در حد معمولی و آرایشگاه معمولی. میتونم خرج بیشتری کنم ولی با حداقلها میسازم تا بتونیم آینده بهتری داشته باشیم. همین خانم فامیلمون بهم میگه خسیسی، زندگی همین روزاست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من هر جفتشو امتحان کردم ده سال اول زندگیمو بکووووب جمع کردم با اینکه مجردی تو رفاه بودم ولی بعد ازدواج پابپای همسرم جمع کردم و هزینه هامو کم کردم الان پنج سالی میشه که دیگه برعکس شده و هزینه میکنم از عمل زیبایی و ژل و فیلر و کاشت مژه و ناخن و...بگیر تا بهترین برند لباس و مسافرت چون دیگه عذاب وجدان ندارم و با آسودگی خاطر خرج میکنم چون موقع خودش جمع کردم و الان از نتیجه ی اون زحمات لذت میبرم بنظرم بستگی به شرایط مالی داره ولی بازم اعتدال خوبه نه اونقدری بسته و کم هزینه که عقده و حسرت بشه نه اونقدری ولخرج که آینده و پس انداز از دست بره
درست میگین، نباید از خودم بزنم. مثلا امسال تابستون باروتی خریدم برای زمستون. خیلی هم همجا دعوت میشیم ...
با این توصیفاتی که شما میکنید منی که اهل جمع کردن هم نیستم اینطوری خرج نمیکنم اصلا موهام رو رنگ نمیکنم یا کاشت انجام نمیدم لباس ماهی دوسه بار و تفریح بچه ها ماهی یکی دوبار حتما هست . ولی چقدر حقوق باشه که اونطور بریز بپاش کنی
درست میگین. من مدام فکر آینده هستم با خودم میگم نکنه کاری کنم که آینده پشیمون بشم و بگم خودم میتونستم جمع کنم و سختی بکشم و نکشیدم. از طرفی انقد همه فامیل بهم میگن اعصابمو خورد کرذن. هرجا میریم میگن به خودت برس خیلی خرج کن.ولی عقلم میگه چرا باید مثلا 4 میلیون بدم برای کاپشن.... یا کلی پول برای کیف و کفش. جمع میکنم طلا میخرم. با طلاهای دوران مجردیم تونستیم همون خونه نقلی هم بخریم. ولی همه میگن اشتباست