2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6816 بازدید | 336 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هر جفتشو امتحان کردم ده سال اول زندگیمو بکووووب جمع کردم با اینکه مجردی تو رفاه بودم ولی بعد ازدواج پابپای همسرم جمع کردم و هزینه هامو کم کردم الان پنج سالی میشه که دیگه برعکس شده و هزینه میکنم از عمل زیبایی و ژل و فیلر و کاشت مژه و ناخن و...بگیر تا بهترین برند لباس و مسافرت چون دیگه عذاب وجدان ندارم و با آسودگی خاطر خرج میکنم چون موقع خودش جمع کردم و الان از نتیجه ی اون زحمات لذت میبرم بنظرم بستگی به شرایط مالی داره ولی بازم اعتدال خوبه نه اونقدری بسته و کم هزینه که عقده و حسرت بشه نه اونقدری ولخرج که آینده و پس انداز از دست بره

آره منم سی سالمه وقتی ب این فکر میکنم که آخرین سال های که لباس بهم میاد برا خودم میهرم

بابای من جوونی آه در بساط نداشت‌ الان بنز و چنتا ماشين خارجی داره نزدیک 60 هست

میگه هيچی بدرد نمیخوره دیگه برام فقط بیشتر ب بقیع کمک میکنه 

به امید روزهای خوش 💝

درست میگید. والا من فکر میکنم بیشتر در حال جمع کردن هستم حتی درآمدم کمه ولی همونم نگه میذارم تا روزی ...

عزیزم شما بر اساس شرایطتتون کار درستی میکنید 

قناعت گنج تمام نشدنیه 

اما اون دوستتون که میفروشه و میخوره 

اهل تلاش و کار هم نیست 

مطمین باشید بزودی پشیمان میشه 

زمانی که مجبوره بیاد از شما قرض بگیره

خونه و ماشین داریم بچه نداریم قسط نداریم طلا بیشتر میخرم پس اندازان اینهمثلا این ماه حدود 30 و خورده ...

آهان خب بچه و قسط نداری درسته 

من بچم ده سالشه و ماهی ۳ تومن هزینه کلاسهاشه فقط 

حالا لباس و ... بماند 

ماهی ۶ تومن قسط هم داریم 

درامدمون ماهی ۳۵ هست 

برای همین نمیتونیم پس انداز کنیم

درست میگین، نباید از خودم بزنم. مثلا امسال تابستون باروتی خریدم برای زمستون. خیلی هم همجا دعوت میشیم ...

با این توصیفاتی که شما میکنید منی که اهل جمع کردن هم نیستم اینطوری خرج نمیکنم اصلا موهام رو رنگ نمیکنم یا کاشت انجام نمیدم لباس ماهی دوسه بار و تفریح بچه ها ماهی یکی دوبار حتما هست . ولی چقدر حقوق باشه که اونطور بریز بپاش کنی

همون خونه نقلی باعث میشه توپیری حداقل غصه کرایه خونه نداشته باشی کاردرستی کردی

درست میگین. من مدام فکر آینده هستم با خودم میگم نکنه کاری کنم که آینده پشیمون بشم و بگم خودم میتونستم جمع کنم و سختی بکشم و نکشیدم. از طرفی انقد همه فامیل بهم میگن اعصابمو خورد کرذن. هرجا میریم میگن به خودت برس خیلی خرج کن.ولی عقلم میگه چرا باید مثلا 4 میلیون بدم برای کاپشن.... یا کلی پول برای کیف و کفش. جمع میکنم طلا میخرم. با طلاهای دوران مجردیم تونستیم همون خونه نقلی هم بخریم. ولی همه میگن اشتباست 

آهان خب بچه و قسط نداری درسته من بچم ده سالشه و ماهی ۳ تومن هزینه کلاسهاشه فقط حالا لباس و ... بماند ...

بله حق میدم من نسخه نپیچیدم اما گفتم بر اساس در آمد حتی 500 هزار تومن خرج تفریح 500 تومن پس انداز

به امید روزهای خوش 💝

اره متوجه ام اما خب امبره لایت اینا مگه میشه تو خونه

امبره نمیشه ولی برای لایت اگه هوس کنم بهترین مارک دکلره رو زن داداشم می‌شناسه برام میگیره و لایت در میاره توی موهام 

برای خودش هم با اینکه همسرش پزشکه و درآمد خیلی بالا داره همین کارو می‌کنه 

هیچوقت هم موهامون نمیسوزه 

درست میگین. من مدام فکر آینده هستم با خودم میگم نکنه کاری کنم که آینده پشیمون بشم و بگم خودم میتونست ...

خیلیاازروحسادت میگن وقتی به اندازه خرج کنی بقیش میشه ولخرجی بااونایی که زیادرومخن کات کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خب خدایی ماهی سه تومن زیادهپس خیلی خوش پوشی؟

خوش پوش نمیتونم بگم بقیه باید بگن لباس زیاد میگیرم چون خیلی بیرون میرم 

س تومن هم خیلی نیست ی کت یا ی بلوز شلوار یا ی کتونی

به امید روزهای خوش 💝