2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6833 بازدید | 336 پست
خدایی خوبی ب این مردا نیومده ذات مردا اینکه برای یکی خرج کنن لذت ببرنمن دوران عقد خیلی ساده میگرفتم ...

فک کنم بیشتر خانوما این حسو تجربه کردن منم دلم براش میسوخت خرج نمیکردم بعد اون برا خانوادش با یه خانومی بود خرج اون میکرد 

منم اینطور بودم گیر میداد که چرا لباس نمیخری ولی کی گوش بده هی گفتم ن گناه داره ولی خونه که خریدیم د ...

اره دیگه وقتی خونه داری دیگه چرا هی خرج نکنی؟؟؟

منم از اول خونه رو داشتم برای همین راحت تر خرج میکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هر جفتشو امتحان کردم ده سال اول زندگیمو بکووووب جمع کردم با اینکه مجردی تو رفاه بودم ولی بعد ازدو ...

عزیزم منم بابام وضعیت مالی خوبی دارن منم مجردی شاید شبیه همینا زندگی میکردم ولی بعد زندگی مشترک 180 درجه تغییر کردم و گاهی بهم میگن تو همونی... بهم میگن خسیس شدی و زندگی کن و....  فامیلامون اکثرا از لحاظ مالی خوبن ولی من خودم سبک زندگیشون رو قبول ندارم ولی بهم میگن سبک زندگی تو اشتباهه. ولی خانم هاشون بشدت زیبا هستن بخاطر عمل ها و خرج های زیاد و پوست زیبا و انواع لیزر. و میگن خرج کن. دیشب همه میگفتن بهم. من اصلا نمیتونم قبول کنم آذم ماشین بفروشه و خرج کته.... دختر داییم ماشین خودشو فروخت همه رو لباس خرید و ژل و... سفر و گوشی خوب.... ولی به نظرم با عقل جور در نمیاد 

اره دیگه وقتی خونه داری دیگه چرا هی خرج نکنی؟؟؟منم از اول خونه رو داشتم برای همین راحت تر خرج میکردم

اره بعضی هم خونه دارن هم ماشین باز دلشون نمیاد میگن اینده نمیدونم منظورشون از اینده چیه 

فک کنم بیشتر خانوما این حسو تجربه کردن منم دلم براش میسوخت خرج نمیکردم بعد اون برا خانوادش با یه خان ...

من تو نطفه خفه کردم اینو شش ماه بود عقد کرده بودیم پول میداد خواهرش تو جیبی 

منم گفتم کاری کنم ک پول جیبش بیشتر باشه بده بقیه

از همون روز 5 سال پیش شروع کردم طلا خريدن ی انگشتر دارم خریدم 700 هزار تومن اون زمان

النگو دارم خریدم 3 تومن

به امید روزهای خوش 💝

خانوووممم ؟؟؟خیانت میکرد یعنی؟؟؟

اره متاسفانه حالا خانومه میگفت زنت خسیسه لباس نمیخره بعد شوهرم میگفت دلش نمیاد 😐البته بهم زیاد پول نمیداد بعد خاست زن صیغه کن سال ۹۹ اونموقع گفته بود ماهی ۲ملیون میدمت منم اینقد کوبیدمش تو سرش تا بهم پول داد

اره بعضی هم خونه دارن هم ماشین باز دلشون نمیاد میگن اینده نمیدونم منظورشون از اینده چیه

دقیقا خاله های من اینجورین 

مثلا فکر کن طرف خونش منطقه نسبتا خوبه ۱۰۰ متر 

ماشین دنا داره اتومات 

درآمد ثابت هم داره و بازنشسته هست 

دلش نمیاد ۱ تومن برا خودش خرج کنه😅🤦

عزیزم شما بر اساس شرایطتتون کار درستی میکنید قناعت گنج تمام نشدنیه اما اون دوستتون که میفروشه و میخو ...

ممنون عزیزم بابت حرفتون. چون انقد بهم گفتن من رو هم گیج میکنن. حتی به همسزم هم آقایون گفتن و همسزمم بنده خدا امشب اومد و گفت که تو جوونی همش میدویم که دستمون جلو کسی دراز نشه ولی نکنه راه رو اشتباه میریم. تو جمع 35 نفره فقط ما دوتا هم عقیده بودیم همین مارو گیج کرده بود

مثلاً خودت آخرین بار می لباس خریدی

آخر تابستون ی دست بیرونی خریدم و ی دست خونگی . لباسام همیشه گرون میخرم ولی نهایت سالی سه دست بیرونی بخرم و چهار دست خونگی و مهمانی و اینا . کلا اهل متنوع پوشیدن نیستم 

مینیمال