2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6833 بازدید | 336 پست
بله حق میدم من نسخه نپیچیدم اما گفتم بر اساس در آمد حتی 500 هزار تومن خرج تفریح 500 تومن پس انداز

اره گلم متوجه شدم نسخه پیچی نکردی 

برای خودم سوال شد یهو چون درامدمون نزدیک بود و خیلیا بهم میگن ولخرج ببینم شما چطوری انداز می‌کنی 

اره واقعا حق داری مستاجری واقعا سخته فکر کنم من خونه دارم ولی جای متوسط حتی رو به پایین شهر از نظر خ ...

مخارج که واقعا بالاست. منم مثلا میوه رو از تربار میخرم و و خریدهای خونه رو حواسم به پیامک فروشگاه‌ها هست و.... همه ی اینکارا رو میکنم برای اینکه بتونم او زندگی موثر باشم. چند سانس ورزش میکنم تا بتونم وام هام رو بدم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میگین. من مدام فکر آینده هستم با خودم میگم نکنه کاری کنم که آینده پشیمون بشم و بگم خودم میتونست ...

همون کاری که حالتو خوب میکنه بکن اما وسط این پس اندازا و فکر زندگی خودتو گم نکن

اندازه نگه دار تو هرچیزی

کاپشن چهار تومنی نخر 2 تومنی بخر

به امید روزهای خوش 💝

درست میگین. من مدام فکر آینده هستم با خودم میگم نکنه کاری کنم که آینده پشیمون بشم و بگم خودم میتونست ...

اسی منم خونم نقلی ولی اینک فک کنم جمع کنم برا اینده پس الانم چی تعادل حفظ کن ۴تومن کاپشن نده ولی یه کاپشن خوب بخر 

درست میگین. گاهی با خودم میگم نکنه اگر سخت گیری کنم همسزم مجبور بشه هر طور شده زندگی رو تامین کنه. م ...

احسنت به شما 

به شما میگن زن زندگی 

مدیر و کاردان 

ممکنه بقیه چون دوست دارن مثل شما باشند یا با شما مقایسه میشن میان این حرفا رو میزنن 

کارتون درسته 

ادامه بدید

اره گلم متوجه شدم نسخه پیچی نکردی برای خودم سوال شد یهو چون درامدمون نزدیک بود و خیلیا بهم میگن ولخر ...

خب من بچه‌ ندارم اما در آمد شوهرم متغیره شغلش آزاده بعضی ماها در آمدش رو مرز 15 هم میاد

بعضی وقتا رو 50 60 70 هم میره حتی 100 من مجبورم اون ماهایی ک زیاده پس انداز کنم برای ماهایی ک درآمد کمه

ب شمام حق میدم خرج خوراکی لباس دکتر و کلاس بچه خیلیه

شمام ب حرف دیگران توجه نکن

به امید روزهای خوش 💝

خیلیاازروحسادت میگن وقتی به اندازه خرج کنی بقیش میشه ولخرجی بااونایی که زیادرومخن کات کن

اینطور نیست مثلا خاهرشوهرم سه تا خونه داره کلی زمین کشاورزی داره زمین مسکونی داره ولی ماشینش یه پراید مدل ۸۹ بعد من بهش میگم بیشتر بخودت برس بنظرت حسودی میکنم نه چون میبینم اینطوری خوشحال نبست