شما تو زندگی مشترک عقیده دارین باید پول جمع کرد؟ یا باید خرج کرد و از زندگی حال لذت برد؟ یکی از فامیلامون ماشالله خیلی زندگی شاد با همسرشون دارن البته دوتا خونه داشتن و یکی رو فروختن مقداری از پولش رو گذاشتن بانک و با باقی پول ماشین آخرین مدل خرید و سفر هم میرن. من ولی مدام در حال حساب و کتاب هستم و اینکه باهمسرم جمع کنیم و سعی میکنم با کمترین هزینه لباس بخرم و آرایشگاه جای معمولی برم.گاهی با خودم میگم شاید راه من اشتباست. لباس میخرم ولی در حد معمولی و آرایشگاه معمولی. میتونم خرج بیشتری کنم ولی با حداقلها میسازم تا بتونیم آینده بهتری داشته باشیم. همین خانم فامیلمون بهم میگه خسیسی، زندگی همین روزاست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من هر جفتشو امتحان کردم ده سال اول زندگیمو بکووووب جمع کردم با اینکه مجردی تو رفاه بودم ولی بعد ازدو ...
عزیزم منم بابام وضعیت مالی خوبی دارن منم مجردی شاید شبیه همینا زندگی میکردم ولی بعد زندگی مشترک 180 درجه تغییر کردم و گاهی بهم میگن تو همونی... بهم میگن خسیس شدی و زندگی کن و.... فامیلامون اکثرا از لحاظ مالی خوبن ولی من خودم سبک زندگیشون رو قبول ندارم ولی بهم میگن سبک زندگی تو اشتباهه. ولی خانم هاشون بشدت زیبا هستن بخاطر عمل ها و خرج های زیاد و پوست زیبا و انواع لیزر. و میگن خرج کن. دیشب همه میگفتن بهم. من اصلا نمیتونم قبول کنم آذم ماشین بفروشه و خرج کته.... دختر داییم ماشین خودشو فروخت همه رو لباس خرید و ژل و... سفر و گوشی خوب.... ولی به نظرم با عقل جور در نمیاد
اره متاسفانه حالا خانومه میگفت زنت خسیسه لباس نمیخره بعد شوهرم میگفت دلش نمیاد 😐البته بهم زیاد پول نمیداد بعد خاست زن صیغه کن سال ۹۹ اونموقع گفته بود ماهی ۲ملیون میدمت منم اینقد کوبیدمش تو سرش تا بهم پول داد
عزیزم شما بر اساس شرایطتتون کار درستی میکنید قناعت گنج تمام نشدنیه اما اون دوستتون که میفروشه و میخو ...
ممنون عزیزم بابت حرفتون. چون انقد بهم گفتن من رو هم گیج میکنن. حتی به همسزم هم آقایون گفتن و همسزمم بنده خدا امشب اومد و گفت که تو جوونی همش میدویم که دستمون جلو کسی دراز نشه ولی نکنه راه رو اشتباه میریم. تو جمع 35 نفره فقط ما دوتا هم عقیده بودیم همین مارو گیج کرده بود
آخر تابستون ی دست بیرونی خریدم و ی دست خونگی . لباسام همیشه گرون میخرم ولی نهایت سالی سه دست بیرونی بخرم و چهار دست خونگی و مهمانی و اینا . کلا اهل متنوع پوشیدن نیستم