2777
2789
عنوان

انتخاب رشته با علاقه یا با عقل🤔

79 بازدید | 20 پست

من عاااااااااااشق رشته تاریخم اصلا بی نهایت در نظر بگیرید از طرفی از مشاوره هم بدم نمیاد اما علاقم بهش در مقابل تاریخ اصلا به حساب نمیاد حالا می‌خوام پیج آموزش تاریخ بزنم اما میترسم چون کار مجازی هست رهاش کنم چه کنم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

حتماااااااا علاقهههه

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرانه بهت بگم

کاش میتونستی طوری دیگه علاقه رو دنبال کنی

مثلا بخونی‌دبیر تاریخ شی

یا خود تاریخو بخونی

کمتر کسی سمت آموزش تاریخ میاد

چون تاریخ درس خوندنی هست

حالا اگر ریاضی بود ی چیزی 

عقل میگه علاقه ولی ما چون تو ایرانیم و همه چی رو هواس ادم مجبوره نون دربیاره تا اینکه بره دنبال علاق ...

اینم هست🤦

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

عقل 

علاقه پول ازش در نمیاد 

دوست من عاشق تاریخه یعنی از دوره انسان های اولیه تا الان رو کامل مسلطططه و واقعا توش خوبه 

ولی بخاطر همین آینده دار بودن کاردرمانی میخونه رشته ای که یک اپسیلون ربطی به تاریخ نداره

خواهرانه بهت بگمکاش میتونستی طوری دیگه علاقه رو دنبال کنیمثلا بخونی‌دبیر تاریخ شییا خود تاریخو بخونی ...

دبیری تاریخ سنم به فرهنگیان نمیخوره آخه🤦

تاریخ درسته حفظیه اما درس پرحجم و سختیه مخصوصا برای امتحان نهایی ها

عه خوبه راضی هستین درآمدش خوبه شغل خوبیه ؟

کار نمیکنم با لیسانسش چون علاقه ای بهش ندارم

دبیری تاریخ سنم به فرهنگیان نمیخوره آخه🤦تاریخ درسته حفظیه اما درس پرحجم و سختیه مخصوصا برای امتحان ...

دانشگاه ازاد علوم تربیتی نمیتونی بخونی؟خود رشته تاریخو بخون

ببین درسته حجمش زیاده خب

اما آخر باید بخونی درس خوندنیه

ی درسی مثل‌ ریاضی و زبانو آدم آموزش میبینه

اما درسی مثل تاریخ ک خوندنیه و امتحان نهایی طوریه ک باید دقیق عین کتاب نوشته شه و دقیق باشه کسی آموزش نمیبینه و همه وقتشون رو میزارن برای خوندن

عقل علاقه پول ازش در نمیاد دوست من عاشق تاریخه یعنی از دوره انسان های اولیه تا الان رو کامل مسلطططه ...

می‌توانند پیج بزنن من یه دختری رو توی اینستا گرام دنبال میکنم مطالعات اجتماعی نهم تدریس می‌کنه داره پول پارو میکنه