2777
2789
عنوان

کارما بهش اعتقاد دارم بیایید داستان مادر بزرگ مو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 27 پست
بنظرم نباید منتظر بود و فقط ب خدا سپرد من خودم اگه تاپیک هامو بخونی شوهرم و خانواده ش بلای سگ سرم آو ...

مادربزرگت آدم مومنیه؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم نباید منتظر بود و فقط ب خدا سپرد من خودم اگه تاپیک هامو بخونی شوهرم و خانواده ش بلای سگ سرم آو ...

اره تو این فکرم دو روز الان بهش فرصت دادم فکراشو بکنه ولی انگاری میخواد اذیت کنه منم می‌خوام شروع کنم آخه یه نفر چهقدر باید احمق باشه به بچهی خودشم رحم نکنه میگم بیا توافقی جدا شدیم اونم قبول نمیکنه

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
البته الان نزدیک ۱۵ ساله فوت شده

خدا رحمتش کنه

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اره تو این فکرم دو روز الان بهش فرصت دادم فکراشو بکنه ولی انگاری میخواد اذیت کنه منم می‌خوام شروع کن ...

عریزم جدایی سخته بیشتر فکر کن و بفکر درست کردن باش 

من خودم نخواستم جدا بشم شوهرم خواست 

اره تو این فکرم دو روز الان بهش فرصت دادم فکراشو بکنه ولی انگاری میخواد اذیت کنه منم می‌خوام شروع کن ...

خب عزیزم بگو تمام حق و حقوقمو از حلقومت میکشم بیرون میندازمت زندان مدرک هم دارم حق بامنه تا خودش بیاد بگه توافقی جدا بشیم  

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

عریزم جدایی سخته بیشتر فکر کن و بفکر درست کردن باش من خودم نخواستم جدا بشم شوهرم خواست

عزیزم خیلی خواستم درست شده منو نمی‌خواد زیاد آزارم داده خوشبختانه خونوادم حمایتم میکنن از لحاظ مالیم اوکیم خودم خونه دارم به راحتی میتونم زندگی کنم دردم پسرمو مرتیکه میخواد بگیره ازم 

خب عزیزم بگو تمام حق و حقوقمو از حلقومت میکشم بیرون میندازمت زندان مدرک هم دارم حق بامنه تا خودش بیا ...

من خواستم یه ماهه تموم کنم راحت بشم این میخواد اذیت کنه اونم با پسرم که الان ۵ سالشه ۲ سال با کنه فعلا گفتم بیا به حرمت روزای خوبمون دوستانه تموم کنیم ولی طلبکارم شد و از دهنش هر چی اومد گفت