2777
2789

مادربزرگ م با ۳ تا پسر بیوه شده بود و توی یکی از مناطق تهران مستاجر بود بعد این مادربزرگ م قبل این شوهرش که فوت شده از کسی جدا شده بود و البته اون مرد طلاق ش داده بود و بچه ای هم نداشت از شوهره قبلی ش 

ی روز همون شوهرش سابق ش میاد خونه ای که مادربزرگ م اجاره کرده از صاحب خونه میخواد تا اونو مادربزرگ مو بندازه بیرون و اونو زنش بیان اونجا مادربزرگ م ب صاحب خونه میگه این کارو چرا میکنی چرا مارو میخوای از این خونه بلند کنی واون گوش نمیکنه 

میگه حالا که میخوای خونه رو بدی ب اونا ی خونه برای منو پسرام پیدا کن ما از اینجا بریم صاحب خونه هم پیدا میکنه و میرن از اونجا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون زمان صاحب خونه با مستاجر با هم تو ی خونه زندگی میکردن 

تقریبا بعد از ی ماه که مادربزرگ م از اون خونه بلند میشه با پسراش 

اون شوهره قبلی ش که جای مادربزرگ م اومده بود توی شرکت راه آهن کار می‌کرده قطار میره روش و همون جا فوت میکنه 

مادربزرگ م خیلی مظلوم بود با کسی کاری نداشت میدونم خدا جواب ظالم رو میده 

اونم تو تهران به این بزرگی🤦🏻‍♀️

عزیزم شاید مریض و لجباز و روانی  بوده بعد زمان مادربزرگ این خانم تهران فک نکنم ب بزرگی الان باشه

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

اون زمان صاحب خونه با مستاجر با هم تو ی خونه زندگی میکردن تقریبا بعد از ی ماه که مادربزرگ م از اون خ ...

کاش همه این طوری تاوان بدن ولی متاسفانه این طور نیس دایی های ما سال ها به ما ظلم کردن ولی حتی یه آنفولانزا هم نمیگیرن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اون زمان صاحب خونه با مستاجر با هم تو ی خونه زندگی میکردن تقریبا بعد از ی ماه که مادربزرگ م از اون خ ...

چه خوب امیدوارم منم کارما رو ببینم چه بلاها که شوهرم سرم نیومده الآنم میگم مثل بچه‌ی آدم بیا جداشیم توافقی اونم قبول نمیکنه ای خدا نشونم بده

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
چرا جواب میده

ان شاءالله پناه بر خدا💔

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

چه خوب امیدوارم منم کارما رو ببینم چه بلاها که شوهرم سرم نیومده الآنم میگم مثل بچه‌ی آدم بیا جداشیم ...

بنظرم نباید منتظر بود و فقط ب خدا سپرد من خودم اگه تاپیک هامو بخونی شوهرم و خانواده ش بلای سگ سرم آوردن الان هم میخوان پسرمو ازم بگیرن