2777
2789
عنوان

تعویض مفصل زانو

286 بازدید | 50 پست

دکتر  به مامانم گفته کلا 20/30درصد غضروف برای زانوهات مونده اگه اینم مراعات نکنی باید تعویض مفصل کنی از دیشب خ ناراحتم زندگیمون بعد از خدا به مامانم بنده  کسی تو این شرایط بوده خدایی نکرده چیکار باید بکنه چیا بخوره برای غضروف سازی که کاربه عمل نکشه

برا غضروف سازی ک میگن این پاهای مرغ هست پنجه هاش یعنی بپزی بخوری عالیع 

و عملشو مادرم انجام داده یکماه درگیر بود ولی بعدش خوب شد الان یه ساله

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

پودر سنجد با آب یا با شیر هر روز صبح بخوره عالیه منم دارم میخورم

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چندسالشه مادرتون؟

اول از همه اگه اضافه وزن داره وزنشو بیاره پایین از همه مهم تره....حتما حفته ای دوبار بره استخر و توی آب راه بره

کلسیم بخوره

برای غضروف سازی ژلاتین خوبه میتونید قلم گاو بگیرین و بزارید چند ساعت بپزه بعد وقتی سرد شد لایه چربی روشو بگیرین و آب زیرش رو بسته بندی کنید بزارید فریزر توی غذاهاش استفاده کنه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

پله زیاد بالا و پایین نره...توالت فرنگی استفاده کنه...روی مبل بشینه و پاشه...نماز نشسته بخونه یا رو صندلی

پیاده روی روی سطح صاف

سابیدگی درمان نداره فقط میتونید جلوی پیشرفتش رو بگیرید

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
عزیزم چندسالشه مادرتون؟ اول از همه اگه اضافه وزن داره وزنشو بیاره پایین از همه مهم تره....حتما حفته ...

اره اضافه وزن داره ولی چون دیابتم داره سختشه رژیم بگیره 63سال. ژلاتین توی قلم گاو هست فقط؟ چون فشار خونم داره مامانم

اره اضافه وزن داره ولی چون دیابتم داره سختشه رژیم بگیره 63سال. ژلاتین توی قلم گاو هست فقط؟ چون فشار ...

مادر منم ۵۶ سالشه و غضروف نداره دیگه و باید عمل کنه دکتر میگه هم برا سنت زوده هم وزنت بالاس باید لاغر بشی مادر منم از قدیم تپل بوده و الانم که دیابت و اینا داره و دوتا قدم هم نمیتونه راه بره بخاطر زانوش برای همین وزنش هم تغییری نمیکنه

ژلاتین توی قلم گاو و گوسفند و پای مرغ و ژله و کله پاچه و اینا هستش

اره پای مرغ رو شنیدم.  کی انجام دادن؟ هزینه اش چقد شد

پارسال ۲۲ خرداد بود گمونم هرچی بود بعد ۱۵ خرداد یادمه 

عملش فقط ۶۰ تومن پول پروتزای خارجیش شد 

دیگه عمل اینا اونا ۱۰ شد یا کمتر نمیدونم🤔حدود ۲.۳ ت یه چیزایی بود مثل آتل از جنس پارجه ب پاهاش میبست

بعدش باید بره فیزیوتراپی ۱۰ جلسه اون ۸ م شد 

همینا کلا باید ۱۰۰ تومن کنار گذاشت البته پارسال با وضع دلار الان 😐

مادر منم ۵۶ سالشه و غضروف نداره دیگه و باید عمل کنه دکتر میگه هم برا سنت زوده هم وزنت بالاس باید لاغ ...

مادر منم چاقه ولی دکتره نگفت کم کن همینطوری عملش کرد