2777
2789
عنوان

تعویض مفصل زانو

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 50 پست

مشکل زانوی خواهرم بخاطر تصادفی که داشت  خیلی ما رو نگران کرده بود نیاز به تعویض مفصل داشت ولی دکتر منصور ابوالقاسمیان با تجربه بالاشون این جراحی رو واسه خواهرم انجام دادن و خواهرم اصلا اذیت نشد از نتیجه کارشون فوق‌ العاده راضی هستیم خواهرم الان دیگه هیچ درد و مشکلی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌فهمم که وضعیت سختیه. اگر دکتر گفته غضروف زانو کم شده، هنوز فرصت هست که با مراقبت‌های درست وضعیت بهتر بشه و نیازی به عمل نباشه. اول از همه، بهت توصیه می‌کنم حتماً با دکتر ایمان محمدپور مشورت کنی. ایشون می‌تونند راهکارهای غیرجراحی خوبی برای بهبود وضعیتی مثل فیزیوتراپی و تقویت عضلات زانو پیشنهاد بدن.

چند نکته کلی هم هست که می‌تونه کمک کنه:

1. تقویت عضلات اطراف زانو با تمرینات فیزیوتراپی.
  2. رژیم غذایی مناسب مثل ماهی‌های چرب و سبزیجات برای بهبود غضروف.
  3. حفظ وزن سالم برای کاهش فشار روی زانو.
  4. پرهیز از ورزش‌های پر فشار مثل دویدن.

با رعایت این نکات و مشورت با دکتر، می‌شه از عمل جلوگیری کرد و زانو رو سالم نگه داشت.

عمل تعویض مفصل زانوم رو دکتر رضا شیروانی بختیاری انجام دادن و باید بگم که کاملا خوب شدم و خیلی راضیم از عملم از مشاوره قبل از عمل تا مراقبت‌های بعد  همه چیز به بهترین شکل ممکن انجام شد زانوم دیگه درد نداره و به راحتی فعالیت‌ های روزانم رو انجام می‌ دم

عمل تعویض مفصل زانوم رو دکتر رضا شیروانی بختیاری انجام دادن و باید بگم که کاملا خوب شدم و خیلی راضیم ...

یه عکس از زانوی عمل شده ات بفرس روشم بنویس نی نی سایت اگه راست میگی