من عاااااااااااشق رشته تاریخم اصلا بی نهایت در نظر بگیرید از طرفی از مشاوره هم بدم نمیاد اما علاقم بهش در مقابل تاریخ اصلا به حساب نمیاد حالا میخوام پیج آموزش تاریخ بزنم اما میترسم چون کار مجازی هست رهاش کنم چه کنم
سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
دانشگاه ازاد علوم تربیتی نمیتونی بخونی؟خود رشته تاریخو بخونببین درسته حجمش زیاده خباما آخر باید بخون ...
نه متاسفانه نمیتونم برای آزاد هزینه کنم آره دیگه میخوام خود تاریخ رو بخونم اگر بتونم یه جزوه بنویسم که خلاصه تاریخ باشه بدرد مرور کردن میخوره شب امتحان چون همه تاریخ رو فراموش میکنند به نظرتون اینطوری خوبه نه؟
سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگ کنکور ندادی دولتی بنویس برا تاریخببین ب زحمتش نمی ارزهتاریخ خیلی زیاد اینهمه بنویسی بعد متقاضی ند ...
برای ارشد قصد دارم شرکت کنم خدا کنه بتونم موفق بشم
ممنونم عزیزم از مهربونیت و دلسوزیت 😍😘♥️درک میکنم احتمال شکست وجود داره اما خب تا انجامش ندادم همیشه حسرت میخورم اما اگر برم دنبالش لااقل دیگه خودم رو سرزنش نمیکنم چرا از اول توی کارشناسی دنبالش نرفتم