2777
2789

آقا ما با زنداداشم فامیلیم

دیروز رفته بودیم عقد خانه معلم همه هم بودن

این زنداداشم هم همیشه با خواهراش یجا هستن تو مهمونیا و اینا

بعد من سر یه میز نشسته بودم یه لحظه اومد پیشم یه سلام احوالپرسی کرد و چند دقیقه نشست بعد خواهراش یکی یکی اومدن سر همون میز نشستن پیش اون 

من یه ثانیه بلند شدم از رو صندلی که کیفمو از زیر پام بردارم، نه اینورتر رفته بودم نه اونورتر هنوز سر همون صندلی بودم ولی سرپا، یهو یکی از خواهراش به دختر داداشم گفت یه کیف بذار رو اون صندلی تا خاله بیاد اینجا پیش ما 

برگشتم یه لبخند زدم و کیفمو برداشتم رفتم ته سالن رو یه میز تنها نشستم 🫠

خودمم تک دخترم اکثرا تنهام.

مادرم هم پیش خالم نشسته بود اون جلو 

خلاصه یکم بهم برخورد بابت اینکه اول اونا اومدن

بعدم چه فرقی داشت من بشینم یا خواهرشون بشینه

حالا اگه من همون اول محل به زنداداشم نمی‌دادم و از پیشش پا میشدم می‌رفت پاچه داداشمو می‌گرفت که خواهرت بهم محل نداده.

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیکاری واسه این عتیقه خودتو ناراحت میکنی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ریدم دهن زنداداش و خواهراش تو رو آدم‌حساب نکرده

تازه بعد عقد پشت سر هم زنگ میزد ازم عذرخواهی کنه 

منم جواب دادم محترمانه گفتم نه چیز مهمی نیست ولی واقعا بغض گلومو گرفته بود

نباید جاتو عوض میکردی با همون لبخند میگفتی اینجا جای منه

دوست نداشتم پیششون بشینم با این رفتار مزخرفشون 

اگه اینقدر واسشون مهمه پیش هم بشینن خب بشینن دیگه 

منم خوشم نمیاد برم قاطی شم بین این خواهرا

بیکاری واسه این عتیقه خودتو ناراحت میکنی

خب میدونی چون من خواهر ندارم و همیشه همه جا تنهام اینان جلوم هی جمع میشن، بعد تازه منم پیششون می‌نشستم مگه چی میشد

تازه بعد عقد پشت سر هم زنگ میزد ازم عذرخواهی کنه منم جواب دادم محترمانه گفتم نه چیز مهمی نیست ولی وا ...

نه چرا احساستو سرکوب کردی باید آرام و مودبانه میگفتی که ناراحت شدی

نه چرا احساستو سرکوب کردی باید آرام و مودبانه میگفتی که ناراحت شدی

نمی‌دونم 

آخه موضوع واضح بود که ناراحت کننده هست.

اگه میخواست از دلم دربیاره همونجا کاری میکرد، مثلا یه صندلی دیگه واسه خواهرش میآورد سر اون میز یا حداقل خودش میومد پیشم. ولی این احتمالا خودش هم بدش نیومده بود 

خب میدونی چون من خواهر ندارم و همیشه همه جا تنهام اینان جلوم هی جمع میشن، بعد تازه منم پیششون می‌نشس ...

از زن داداش نمیشه توقع داشت مثل خواهر بود

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

از زن داداش نمیشه توقع داشت مثل خواهر بود

نه توقعی واقعا ندارم ازش 

میگم چون شرایط خودم اینه بعد اونا همش پیش من دور هم جمع میشن و منو از جمعشون اینجوری خارج میکنن

نه توقعی واقعا ندارم ازش میگم چون شرایط خودم اینه بعد اونا همش پیش من دور هم جمع میشن و منو از جمعشو ...

حالا خودش چجور آدمیه ادمی هست که مثلا هم نظر خواهرش بوده اون لحظه؟