2777
2789
عنوان

راز شوهرم که برملا شد و زندگیمون رو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 15018 بازدید | 222 پست
یه درصد احتمالش هست دلیل حال خراب همسرتون اون خانم باشه،و با شنیدن خبر طلاقش تمام خاطرات خوب و بد گذ ...

خواهرشوهرم بچست . ۱۵ سالشه . اصلا دختر بدجنسی نیست . اون عادتشه همیشه با مامانش حرف میزنه از اتفاقات مدرسه و کلاس و دوستاش و همه چی باهم حرف میزنن . اصلا اینطوری نیست ک بگم عمدی گفت . اونم وسط حرفای روزمره عادی

حرمان یعنی کسیکه بالاترین سطح ناامیدی و غصه رو تجربه کرده و رها کرده🥲

چه قشنگ

برای من ۱۳ ساله تمامه تو‌این حالت

مثل برزخ

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگه دلش پیش اون بود رابطه جنسیشو با شما بیشتر نمیکردبعد از سه سال زندگی مشترک اگه همسرتون ادم ...

عزیزم من به هر مشکلی میتونم فکر کنم اما خوشبختانه یا نمیدونم متاسفانه ما مشکل مالی نداریم . خودم شاغلم همسرم درآمد خوبی داره خونه و ماشین هم داریم فعلا دغدغه مالی نداریم این تغییر حالات شوهرم اصلا برام عادی نیست . ما سه ساله ازدواج کردیم همیشه و هر لحظه گرونی و بالا رفتن دلار و این چیزا بوده ولی این رفتارا اصلا برام نرمال نیست 

درک میکنم حالت رو استارتراول اینکه یه مدت تا اروم شدن اوضاع اقدام نکن برای بچه‌دار شدن، احتمال زیاد ...

مممنونم از حرفای قشنگت . شاید فردا ک سرکارم بهش پیام بدم . بازم فکرامو بکنم ببینم چی میشه 

ترست طبیعیه والا منم باشم میترسم 🥲 انشالله ک اون زنیکه اشغال هیچوقت سمت شوهرت نیاد توام غیر مستقیم ...

تصمیم گرفتم بهش پیام بدم اما نمیدونم چی بگم از کجا شروع کنم . بهش فکر میکنم بغضم میگیره نمیتونم مستقیم درباره این موضوع باهاش حرف بزنم 

چقد خودخوری میکنی یشب ک دعواتون شد بگو نکنه بخاطر اون دختره ناراحتی دلت پیششه ؟اونوقت تو عصبانیت شوه ...

این ک خیلی بده . بعد هم ما ک هر شب جنگ نمی‌کنیم باهم یبار فقط سر زیاده رویش تو خوردن اون کوفتی اعصابم بهم ریخت دعوامون  شد

سلام اسی امیدوارم حالت هرچه سریعتر بهتر شه گلماولین کاری که باید بکنی ارامشتو حفظ کن تو این شرایط حا ...

مممنونم از حرفای قشنگت عزیزم 

خواهرشوهرم بچه است ۱۵ سالشه قصد و منظور خاصی هم نداره