2777
2789
عنوان

راز شوهرم که برملا شد و زندگیمون رو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17849 بازدید | 224 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی تنها توصیه ام اینه فعلا باردار نشو چون گفتی بعد از سه سال میخواستی دیگه بچه دار بشی ، تا تکلیف ا ...

برای بار دوم میخوام اقدام کنم برای بچه اینطوری سنگ بزرگ میفته جلو پام . همش با خودم میگم نکنه اینا همش یه نشونه باشه 

با این فکرای زندگیتو خراب نکن بخدا خودت بیای ی بار دیگ متن هاتو بخونی میفهمی ک الکی حساس شدی اصلا چی ...

خوب چرا یه دفعه آنقدر عوض شد ؟ کم حرف شد؟ چرا بطری اون زهر ماری رو بیاره سر میکشه ؟ قبلا فقط یه شات هفته ای یبار . الان هفته ای دو سه بطری 

از شوهرت دلیل نگرانی هاشو بپرس فقط حرف دخترو پیش نکش

فکر خودمم همینه . نمیتونم رو در رو باهاش حرف بزنم گریم میگیره . آنقدر ک فشار رومه . بهش فکر میکنم اشکام میریزه باور نمی‌کنید. 

مجردمولی از اونجایی‌ که انسانم ! چرا شوهر شما بعد طلاق دوست دختر قبلیش یا عشق سابقش باید رابطش با تو ...

خیلی ممنونم از حرفای قشنگت . منم به این فکر نکردم ک الان با اون دختره رابطه داره . از این ناراحت و نگرانم ک خبر طلاقش رو شنیده و بخاطر همین بهم ریخته . حالا نمیدونم از ناراحتی خاطرات گذشته است یا فکر میکنه میتونست دوباره بهم برگردن یا چی . میدونید هزار مذل فکر و خیال ب سرم میزنه 

ببین اونا هیچ نسبتی با هم ندارننقدا فعلا بچه دار نشو چون میگی مشروب میخوره و ... از دختره بگذریم از ...

مرد خوبیه . خیلی . تو این مدت خودشو بهم ثابت کرده . الان سه ساله ازدواج کردیم هفته ای یکبار اندازه یه شات می‌خورد فقط . اونم پیش خودم تو خونه خودمون . الان دیگه حد و حساب از دستش در اومده 

فقط ی چیز ب هیچ وجه بچه دار نشو ..نمیخام بگم خیانت میکنه ن میخام فعلن از این حال بیرون بیای و زمانی ...

اصلا از همه چی ک بگذرم مگه میشه یه بچه تو این حجم از استرسی ک  من دارم الان، سالم ب دنیا بیاد . 

منظور اسی اینه که شاید قبل خواهرشوهرش شوهرش فهمیده باشه و الان داغونه و بهم ریخته و بی خوصله چون نمی ...

منم منظورم همین بود نمیدونم یعنی انقدر ذهنم آشفته است ک آنقدر بد منظورمو رسوندم

با کی با شوهرت عقد بوده؟پس زن سابقش بوده؟بیشتر از قبل از خواهرشوهرت بدم اومد

نه با شوهرم دوست بودن فقظ همین . نه نامزدی نه عقد نه هیچی . شوهرم از ۲۱ تا ۲۲ سالگیش با اون دوست بوده . اونم فکررکنم اون وقتا ۱۵ ۱۶ ساله بوده . بعد اون ازدواج میکنه بدون این ک اتفاقی بینشون افتاده باشه یا به شوهرم خبر بده خواستگار داره . اون وقتا خودش گوشی نداشته با گوشی مامانش با شوهرم حرف میزده پیش میومده ک یهو سه چهار روز بی خبر‌باشن از هم . خیلی یهویی شوهرم میشنوه ک فلانی دیشب عقدش بوده و و و و