2777
2789

ماهی چقدر باید بده؟

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

نشنیدم تاحالا

ولا من اینجا خوندم

حالا گیرم چقدر ماهی میخوان

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورتون صندوق امانات بانکه؟

نمیدونم کدوم 

ولی شنیدم بانک

حالا چقدر میخوان

چرا بزاره امانات بانک مگه از مافیا فیلم وعکس داره

گوشی رو خاموش کنه بزاره تو قابله تو کابینت هیچکس پیدا نمیکنه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
چرا بزاره امانات بانک مگه از مافیا فیلم وعکس دارهگوشی رو خاموش کنه بزاره تو قابله تو کابینت هیچکس پی ...

😂😂😂 نه نداره

نه بانک نمیدونید چقدر میگرن

نمیدونم کدوم ولی شنیدم بانکحالا چقدر میخوان

طلا و اسناد و وسایل گرون و با ارزشتونو میتونید بزارید صندوق امانات 

اکثرا صندوق ها سه سایز دارن

کوچیک،  متوسط و بزرگ

من سایز متوسط تو بانک مسکن رو پارسال قیمت کردم اگه اشتباه نکنم سالی یک میلیون و ششصد کارمزدش بود

برای موبایل سایز کوچیک جواب میده که احتمالا ارزون تره

اکثر بانک ها صندوق امانات دارن