2777
2789
عنوان

راز شوهرم که برملا شد و زندگیمون رو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17866 بازدید | 224 پست
شوهر اسی الان ناراحته اسی احتمال میده با توجه اینک شنیده ریحانه داره جدا میشه فکرش مشغول شده ک برگرد ...

کسی که ناراحته‌ از همون اول بد رفتار میکنه نه اینکه زندگیش رو بسازه :/

اگه به فیلم و رمانه که خب شوهر اسی باید یه بار تو رابطه سوتی بده حرفی بزنه اسم دختره رو بگه !

شاید هم حرف شما درست باشه متاسفانه :")

🍷🌊You'll be the saddest part of me

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمانوشتی دختره رفت عروسی کرد این رو شوهرت خیانت برداشت کرد ولی شوهرت قانع نشده بوده یعنی ناکام مونده ...

متاسفانه خیلی بی خبر و یهویی بدون دعوا و جار و جنجالی شوهرم یهو خبر ازدواجش رو میشنوه . 

عزیزم خواهرشوهرم ۱۵ سالشه بچه مدرسه آیه. بعدم با حنانه دوسته از اول دبستان باهم بودن . شوهر من با خ ...

شوهرم دختر عمه ش میخواست بهش ندادن  بعدش دختر 1 سال نشده طلاق گرفت. دیگه هرجی عمه و فامیل تلاش کردن دوباره بهم برسونن شوهرم قبول نکرد 

این جور علاقه ها فقط لحظه ای.  باور کن اگ شوهرت واقعا عاشقش بود تمام تلاشش میکرد ک بهش برسه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بآور میکنی هر لحظه دارم فکر میکنم الان میاد میگه طلاقت میدم میرم اونو میگیرم .

حتما باهاش حرف بزن

فقط بپرس چرا حالت خوب نیست و اینا به اون قضیه اشاره نکن

اگه دیدی هی میپیچونه و میگه نه حالم خوبه و اینا

بگو به فلانی مربوطه؟ 

یجور اعتمادشو جلب کن که نه قهر میکنی نه دعوا نه چیزی که راحت همه چیو بهت بگه

و اینکه اصلا نه دعوا نه با سردی نه با حال بد کلا اینجوری باهاش حرف نزن خیلیییی آروم تو یه فرصت مناسب و جوری که میدونی درسته باهاش بحرف

یهو هم اسم دختره رو نیار شوک بشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نی نی سایت چرا این طوری شده 

بابا این چرت و پرتا چیه به این بنده خدا میگشید 

اندازه کاه مغز تو سرتون نیست به خداااا

یکی یه استرس گرفته به جای اروم کردنش بابت افکاری که ممکنه به خاطر اختلال هورمونی بشه دارید طرف و تا مرز طلاق میکشید 

اسی داری از یسری بچه مشورت میگیری که هیچی تو سرشون نیست بی خیالشو تاپیکتو برو پیش مشاوره

یا بسین باشوهرت صحبت کن حرفی از اون دختره هم نزن ببین چرا حالش خوب نیست زنش مگه نیستی ببین دردش چیه به جای دعوا راه انداختن با اون بدبخت و داستان سازی واسه خودت دلشو اروم کن حال دلشو خوب کن همیشه که نباید اون تو رو بخندونه حالتو خوب کنه

اینجا هم نیا درد تو بگو که تا طلاق نگیری ولت نمیکنن

وااای

میگه شوهرم مشروب میخوره میگه بچه دارنشو شاید معتاد شده شما ها چقدررر… 

جای تاسف داره 

بخدا ک همه چی یه شبه کن فیکون شد من چقدر حس میکردم خوشبختم

عزیزم بنظرم شوهرت  سعی میکنه اونو فراموش کنه بخاطر همین مشروب میخوره و رابطه زیاد برقرار میکنه شماهم درک کن بزار این دوران به سلامت بگذره نه اینکه با غر غر بدتر دورش کنی از خودت باهاش مهربانتربشو 

اتفاقا اصلا وسواسی نیستم اما هزار مدل فکر این مدت ب ذهنم هجوم آورده

اسی کاملا حق داری. به نظرم شوهرت یاد اون سال ها افتاده این که شوک شده یه دفعه با شنیدن خبر ازدواج اون  و اتفاقای بعدش و... این که به شوهرت خیانت کرده و تهشم به جدایی ختم شده و... زیاد خودتو درگیرش نکن عصبی و بد خلقه بذار ببین با گذشت زمان چی میشه. ولی وقتی مصرف الکل داره بذار تو یه موقعیت مناسب در موردش صحبت کنین بعد برای بچه تصمیم بگیرین 

نمیدونم با خودش حرف بزنم یا حساسش نکنم . راستش از جوابی ک بخواد بده خیلی میترسم

ببین بدترین چیز حرف نزدنه یعنی چی حساسش نکنم اصلا معنی نمیده این حرف

بعد یعنی تاحالا ازش نپرسیدی چرا اینجور شده؟ اون توجه نمیخواد؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بازم مثل قبل گیج و منگم . بنظرتون درباره اش با شوهرم حرف بزنم یا مثل قبل ب پدرشوهرم بگم

اسی بنظرم برا شوهرت یاد آوری نکن حتی اگه این موضوع نباشه تو سوقش میدی اصلا تو کله اش ننداز صبور باش یکی دوهفته دیگه بگذره ببینم رفتارش چطور میشه تو فقط محبت کن 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

عزیزم شوهر من فقط هفته ای یبار مشروب می‌خورد الان شده روزی دو سه بار . رابطه شده روزی دو بار حداقل . ...

بنظرم راجب زیاد شدن رابطه فقط یک آقا میتونه بفهمه ونظر بده مابدن آقایون درک نمی کنیم

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت