2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 24804 بازدید | 392 پست
این اختلاسها رو کجا باید امارشونو بدی؟ بعد خودشون برن چک کننمدرک نداریا اما اطلاع داری ک اینکارو میک ...

به رئیس همون ارگان اطلاع بده طرف چیکارست؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دختر جگر گوشه پدر و مادرش هم بوده یه عمر زحمت کشیدن بزرگش کردن هیچکی اندازه پدر و مادر دوستش ندا ...

چون دوسش داشتن باید بخاطر مرگ دخترشون توی تصادف چندین میلیارد از پسر مردم بگیزن؟

جدی

اصلا عادی نیست تو جمع یه بحث بشه طرف تو یه ثانیه همچین برنامه ای بیاد تو ذهنش اونم در جا به نظر من قبل فکر کرده راجبش ،ولی عقل درست درمون نداره و احمقه یا طبل تو خالیه که فقط صدا داره اومده بگه منم آدمم بلدم

من ترسیدم

وقتی این حرفارو زده یعنی ذهنش مریضه بخدا اولین باره میشنوم ی نفر ی همچین نقشه ای بکشه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
بعضی مردها اینجور مواقع جوگیر میشن حرفهای الکی زیاد میزنن زن اگر خدای نکرده بمیره و ورثه ش میتونن مه ...

نه خانواده مرد مسئولیتی در قبال پرداخت مهریه پسرشون ندارن اگه پسرشون اموالی به نامش داد میتونه مهریه رو از اون برداره اگه نداشت هیچی به هیچی

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
این دیگه واقعا قانون بدیهطرف عاشق زنش بوده و زنش تصادف کرد مردبعد مرد بدبخت بیاد چندین میلیاد بدع به ...

دلیل این قانون رو نمیدنم چیه 

ولی یه چیزی برات تعریف

یه اقای حیوونی به زنش خیانت میکرده برای انکه از شر زنه خلاص بشه بهش تهمت خیانت میزنه و اونو میکشه

دادگاه میفهمه تهمت زده و با نقشه قبلی زنشو کشته براش قصاص میاد چون دیه مرد دو برابر زن هست خانواده زنه باید نصف دیه رو بدن تا شوهره اعدام بشه

اما بشدت از نظر مالی ضعیف بودن

وکیلشون چیکار میکنه؟؟

بهشون میگه مهریه دخترتون رو بزارید اجرا و از همون پول مهریه دیه رو بدید تا قصاص بشه

و این جوری اون حیوون کثافت رفت بالای دار

ولی خداییش الان حاضرم پرونده مهریه خواهرتو مجانی بردارم صرفا برا گند زدن به این عنتر خان🤡

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

امار خوده رییس رو کجا ببری؟؟؟🤣

ارگان دولتیه؟