2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 174 پست
من قبلی رو دیدم حس بالاتری میده اما چون اوجش بالاتره فرودشم دردناکتره😉بگرد انشالله پیدا میکنی امنیت ...

دقیقا حرف منم همینه هرچی به شما حس خوبی بدن همون خوشبختیه که شما توی دختر های گلتون پیدا کردید ...

تجربه های شما قابل تقدیره واقعا ولی هرکس بسته به شخصیت و توانایی ها و علایقش ممکنه چیز دیگه ایی رو ترجیح بده و شاید همون دردی هم که شما ازش صحبت می‌کنید براش خوشایند تر باشه 

البته که من اندازه شما تجربه ندارم ولی حرفم اینه انسان ها خیلیییی از هم متفاوت اند و هرکسی یه کار خاصی روحشو ارضا میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید چون اگر بخواد این کارو بکنه توسط مردای خانوادش از پدر و برادر و عمو گرفته تیکه تیکه میشه زنا با ...

دقیقا بلایی رو سر خودشون میارن که وقتی خلاف جهت جریان شنا می کنن سرشون میاد . هر سختی بی‌پایانی رو تحمل کنیم از ما قهرمان نمی‌سازه. خیلی جاها تابوشکنی کردم پشیمونم نیستم همون زور زدنا الان از من زنی ساخته که مقابل مرد واینستم و در جهت پیشبرد منافعم از همکاران مرد استفاده کنم .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
دقیقا بلایی رو سر خودشون میارن که وقتی خلاف جهت جریان شنا می کنن سرشون میاد . هر سختی بی‌پایانی رو ت ...

این تابو شکنی کارو واسه نسل بعد راحت تر می‌کنه 

منم دختری بودم که سال ها بخاطر آزار جنسی سکوت کردم که اتفاقا یکی از محارم خانواده بود وقتی کودک آزاری کرد زدم سیم آخر کتکش زدم و با سیلی و توهین جوابمو دادن خانوادم حقیقتش نمیتونم سکوت کنم دیگه آدم از یه جایی به بعد رد میده خیلی جاها چون حقمو می خواستم بگیرم یا از خالم در برابر خشونت دفاع کردم له شدم ولی کوتاه نیومدم 

دقیقا حرف منم همینه هرچی به شما حس خوبی بدن همون خوشبختیه که شما توی دختر های گلتون پیدا کردید ...تج ...

بله قطعا

موضوع تاپیک اینه خانما پشت هم باشید اما خود استارتر تحمل شنیدن نظرات مخالف همجنسان خودش رو نداره.

از همصحبتی با شما بسیار خرسند شدم خانم . موفق باشید‌

مرسی بابت حس و حال خوبی که بهم دادین.

من واقعا از شما انرژی گرفتم .شب خوش 😘

دقیقا بلایی رو سر خودشون میارن که وقتی خلاف جهت جریان شنا می کنن سرشون میاد . هر سختی بی‌پایانی رو ت ...

یعنی همه باید مثل شما فکر کنن؟ شاید یه زنی دوست داره مثلا جراح باشه اصلا عاشق این کاره. این کار تنها شغلیه که حس خوبی بهش میده. اون وقت چون شما جور دیگه ای فکر میکنی دلیل میشه که طرز فکر اون اشتباه باشه؟ اون چیزی که از نظر شما تباه کردن زندگیه و ازش بعنوان بلا یاد میکنی ، از نظر اون بهترین شغلیه که میتونه داشته باشه. 

این تابو شکنی کارو واسه نسل بعد راحت تر می‌کنه منم دختری بودم که سال ها بخاطر آزار جنسی سکوت کردم که ...

با تابو شکنی موافقم . همسرم پشتم وایساد چون میدونست با محدود کردن زن جامعه پسرفت می‌کنه ‌ بهای سنگینشم داد مدام مزاحمانم رو ادب می‌کرد‌. اما همیشه میگفت تابو شکنی کن اما صفر تا صد رو تو نرو . عجله نکن اولش رو استارت بزن و نذار همه چیز رو زورکی انجام بدی و شخصیتت نابود بشه بذار زمان خودش همه چیو درست میکنه و بابت راهنمایی های خوبش ازش ممنونم هم تاثیرگذار بودم هم روحم رو تا حد فروپاشی فدای موفقیت و دیده شدن نکردم .

بله قطعاموضوع تاپیک اینه خانما پشت هم باشید اما خود استارتر تحمل شنیدن نظرات مخالف همجنسان خودش رو ن ...

موضوع اینه که یه عده از خانمها مثل شما علیه خانمهای دیگه هستن عزیزم 

فکر میکنید چون فلان خانم تو فلان شغل موفق نیست پس همه خانمها همینن 

چون فلان اقا از فلان خانم بهتره پس همه اقایون از همه خانما بهترن 

چون من نوعی در خودم نمیبینم که مثلا یه دندانپزشک باشم ، پس به این معنیه که هیچ خانمی دندونپزشکی براش شغل مناسبی نیست 

بله قطعاموضوع تاپیک اینه خانما پشت هم باشید اما خود استارتر تحمل شنیدن نظرات مخالف همجنسان خودش رو ن ...

نظر داریم تا نظر آخه بعضی مثل شما محترمانه و با تجربه هایی که دارن نظر شخصی خودشونو میگن که آخرش هم خودتون گفتید پیش روانشناس خاتم رفتید و راضی بودید 

بعضی ها بدون هیچ تجربه و علت خاصی صرفا انگار توهین می‌کنند... 

همچنین عزیزم شب شما هم خوش 🫂

موضوع اینه که یه عده از خانمها مثل شما علیه خانمهای دیگه هستن عزیزم فکر میکنید چون فلان خانم تو فلان ...

از اینکه منو اینطوری شناختید ممنونم. موفق باشید

یعنی همه باید مثل شما فکر کنن؟ شاید یه زنی دوست داره مثلا جراح باشه اصلا عاشق این کاره. این کار تنها ...

حتی اگه من گفتم اشتباهه و خودمو بخاطرش جلوی سازمان ملل آتیش زدم بازم لزومی نداره مخالفان من مثل شما خودشون رو خنج بکشن . من فکر می‌کنم شما برای موفقیت هایی که دلتون میخواسته و بهش نرسیدین دنبال مقصر می‌گردین که بگید تقصیر اونا بود که زنهای موفق کوبیده شدن. نه خانم محترم شما آزادی بری رییس جمهور بشی من جلوت رو نگرفتم . نظرمم همینه چه بخواید چه نخواید مگه اینکه دیکتاتور باشید و بگید هر کس مخالف نظر من رو داره خفه بشه .

حتی اگه من گفتم اشتباهه و خودمو بخاطرش جلوی سازمان ملل آتیش زدم بازم لزومی نداره مخالفان من مثل شما ...

من خودم دانشجوی پزشکی هستم از تاپیکامم میتونید اینو بفهمید. خداروشکر چیزی نمیخوام که بهش نرسیده باشم و بخوام کسیو بخاطرش مقصر بدونم!!

درحال حاضر دارم یکی از بهترین رشته های این مملکت رو میخونم که آرزوی خیلی هاست و در آینده هم برای تخصص اگر بخوام برم سمت رشته های جراحی دار ، بهتره بدونید که رشته هایی که جراحی های سنگین دارن رتبه های بدتری میخوان و الان همه سمت رشته های رست مثل پوست و رادیو میرن پس چیزی نیست که بهش نرسم عزیزم. 

ولی خوبه که خودتون میدونید همه اینها موفقیته برای یه خانم. خوشحالم که خودتون به این اشاره کردید و ته دلتون میدونید اینا موفقیت هستش نه بلا :)

من خودم دانشجوی پزشکی هستم از تاپیکامم میتونید اینو بفهمید. خداروشکر چیزی نمیخوام که بهش نرسیده باشم ...

خدا رو شکر

براتون آرزوهای موفقیت‌های بیشتر، ارتقای روزافزون و احساس آرامش و خوشبختی دارم .