2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 173 پست
شما خودت خانمی و میگی رانندگی خانما فاجعه ستو میگی خودت رانندگی میکنیخب الان اگه درمورد رانندگی شما ...

رانندگی من نه به گفته خودم،به گفته مردهای همکار یا حتی راننده های توی خیابون که اصلا منو نمیشناسن بیسته،چون با صدِ دقتم میشینم،نه اینکه وسط چهارراه یهو تصمیم بگیرم چپ بپیچم یا راست،متاسفانه خانومای جامعه خیلی طلبکارن،ایکاش یکم با فرهنگ،یکم با ادب،یکم مطالعه،یکم سواد تو هر چیز،یکم اعتماد بنفس.....

Nop

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی همه باید مثل شما فکر کنن؟ شاید یه زنی دوست داره مثلا جراح باشه اصلا عاشق این کاره. این کار تنها ...

اون زنِ دوستدار جراحی توی ایران قراره درس بخونه،موقعیتها برای مرد و زن تو جامعه ی ما کاملا متفاوته،اون اصلا شاید نتونه کامل آموزش بگیره، در حوضه پزشکی زنان ببین چقدر خوبن،چون تنها عرصه برای اونها باز بوده،ولی دندون یا چیزای دیگه به هیچ وجه

Nop
اون زنِ دوستدار جراحی توی ایران قراره درس بخونه،موقعیتها برای مرد و زن تو جامعه ی ما کاملا متفاوته،ا ...

خب دقیقا موضوع همینه 

زنا تو تخصص زنان خیلی خوبن چون تک جنسیتی شده و زنا تونستن دیده بشن ولی واقعا زنان رشته سنگینی هستش. بحث اینه که وقتی یکی از پس تخصص زنان بر میاد ، قطعا از پس جراحی های دیگه هم بر میاد. اما دوتا موضوع هست که خانمها تو اون تخصصها دیده نمیشن تو ایران. یکیش دید مردمه که خانمارو کمتر قبول دارن و دومی خود اتندهای این تخصص هان که غالبا مرد هستن و دوس ندارن خانم بیاد بالا و حتی خانمهارو خیلی بیشتر اذیت میکنن که یا سوساید کنن یا انصراف بدن...

حرف من اینه که مردم نمیتونن طرز رفتار اتندارو تغییر بدن اما میتونن حداقل دیدگاه خودشون رو تغییر بدن. وقتی یه خانمی با تحمل سختی های خیلی بیشتر میاد بالا ، حداقل کاری که مردم میتونن بکنن اینه که اگه دیدن کارش خوبه بهش مراجعه کنن. نه اینکه بازم اقایون رو اولویت بذارن.

اون وقت لطف کن ده نمونه شغل زنونه نام ببر بی زحمت.بعد مثلا اگر جراحی شغل مردونست چرا اینهمه جراح زنا ...

شما خودت رو با مریم میرزا خانی مقایسه نکن گلم

دیگه هممون زن هستیم و تعارف ندارین باهم

اونا زحمت کشیدن تلاش کردن زجر کشیدن تا به اینجا رسیدن

اینا تک هستن

زنهای مملکت ما هیچکدوم اینطور نیستن یا دنبال اینن که مهریه بیشتر از شوهر بگیرن یا اینکه چطور با سیاست رفتار کنن که شوهر یا پارتنرشون بیشتر براشون خرج کنه

خودمون نمیخوایم زحمت بکشیم

فرهنگمون اینه که مرد باید کار کنه زن تو خونه بخوره

میدونم حرفام برای خیلیا سخته

ولی متاسفانه واقعیته

زنی هم که اینطور بزرگ بشه توی این فرهنگ مطمئنا پزشک یا هر چیز دیگه خوبی نمیشه

قبلا خودم گفتم توی همین سایت پزشک زنان من مرد هست چون واقعا زنهارو قبول ندارم (که چنتا از خانمهای همین سایت هم کلی بمن بی احترامی کردن) چرا چون نظر من با اونها موافق نبود

متاسفانه همین فرهنگها هست که جامعه زنهای مارو هزاران سال عقب انداخته

بله عده کمی هم خودشون رو از این فرهنگ جدا کردن و واقعا موفق شدن

اون وقت لطف کن ده نمونه شغل زنونه نام ببر بی زحمت.بعد مثلا اگر جراحی شغل مردونست چرا اینهمه جراح زنا ...

شما خودت توی همین سایت رو نگاه کن

مشتی هست نمونه خروار

ببین دغدغه زنهای مملکت ما چی هست

کار یا تحصیل؟ یا آینده درخشان؟ یا سربلندی و افتخار برای انسانها؟

بخدا 99 درصدش درباره خواهر شوهر و مادر شوهر و خیانت و  جادو و جنبل و چی بخورم چاق بشم و چه دعایی بخونم لاغر بشم هست

تو ازین جامعه انتظار داری چه چیز خوبی در بیاد آخه عزیزم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://omp.exchange/referral/XQZZ5ZGNZ

اینو کپی کنید داخل گوگل بزنید هم به من هم به شما هدیه میده معتبره خودم برداشت داشتم 

برنامه صراف از بازار نصب کنید این کد8fwz5 بزنید 20 تومن هم به من هم به شما هدیه میده 

https://omp.exchange/referral/XQZZ5ZGNZ

اینو کپی کنید داخل گوگل بزنید هم به من هم به شما هدیه میده معتبره خودم برداشت داشتم 

برنامه صراف از بازار نصب کنید این کد8fwz5 بزنید 20 تومن هم به من هم به شما هدیه میده