2777
2789
عنوان

خانما لطفااا پشت هم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 174 پست
اره عزیزم شما گفتی مریم میرزاخانی که دکتری ریاضی از هاروارد داره زنونگی نداره!

اون بخاطر نوع سختی که تحمل کرد به اونجا رسید مجبور شد زنانگی رو بزاره زمین .. 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بنظرم تو هرررررر چیزی خوب و بد هست چه زن چه مرا تو هر شغلی خوب و بد دارن ولی وضعیف جامعه و بردا ...

برداشت مردم تقصیر زن هاست که بد بودن توشون چگالتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قطعا زنها آسیب پذیرند. یه زمانی انقدر پررو بودم که مردها ازم می ترسیدن ولی همیشه به زنهایی که صدای آ ...

حرفاتونو قبول دارم .... اون احساس زنانگی و دوست داشته شدن نیاز هر زنی هست ... ولی اینجور هم میشه نگاه کرد که شاید شما خوشبختی رو تو اون آسایش و آرامش می‌بینید و بعضی خانم ها خوشبختی رو تو قدرت و رهبری ميدونند ...

خوشبختی برای هرکسی تعریفی داره . شما خوشبختی رو اینجوری پیدا کردید و خداروشکر که پیدا کردید ولی شاید کس دیگه ایی تعریف متفاوتی از خوشبختی داشته باشه 

مثلا من به شخصه نه اینو خوشبختی میدونم نه اونو😂😂

فقط میتونم بگم درود بر شرفت جامعه به امثال شما خیلی بیشتر نیاز داره خانمقدر خودتو بدون امثال شما کم ...

عزیزمی من قبلاً خیلی زن ستیز بودم بخاطر محیط و آموزش و... ولی زنای دیگه منو آگاه تر کردن فعالین حقوق زنان واقعا کمک بزرگی به رشد فکریم می کنن 

حرفاتونو قبول دارم .... اون احساس زنانگی و دوست داشته شدن نیاز هر زنی هست ... ولی اینجور هم میشه نگا ...

اونها مرد هستن که خوشبختی رو توی رهبری میبینن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حرفاتونو قبول دارم .... اون احساس زنانگی و دوست داشته شدن نیاز هر زنی هست ... ولی اینجور هم میشه نگا ...

من قبلی رو دیدم حس بالاتری میده اما چون اوجش بالاتره فرودشم دردناکتره😉

بگرد انشالله پیدا میکنی امنیت شغلی+لش کردن معقول رو توی معلمی به دست آوردم الان ۳۲ تا دختر دارم که به معنای واقعی کلمه از ماماناشون بیشتر درگیر مسائلشونم، احساس میکنم تا سالهای سال تاثیر تربیتی که الان می کنم روی نسل ها اثر میذاره و همین باعث میشه ۱۰۰ خودمو بذارم براشون . بچه هایی که شاید همون مدیرها و رهبرهای آینده بشن و از دستای من برسن به این مراحل 🥰

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
کااااااملا درسته ... برداشت مردم تقصیر زن هاست کسایی مثل خوده شما

نه منظورم از زنهایی بود که کار کردن و موفق نشدن خواستن مرد باشن و نتونستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=365701044] کااااااملا درسته ... برداشت مردم تقصیر زن هاست  کسایی مثل خوده شما [/QUOTE

دقیقاااا 

یجوری زنها زنها میکنه انگار خودش خارج از این جنسیته.

البته بعیدم نیست مثل خیلی ها کاربر اقایی باشه که وانمود میکنه خانمه 😏

میشه لطف کنی هروقت مخاطبم شما بودی جوابمو بدی؟

نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب اگه واقعا برابریم چرا کسی نتونسته جلوی مردهای خانواده‌ش بایسته؟یه خواهر برادر دوقلو هم نمی تونه د ...

شاید چون اگر بخواد این کارو بکنه توسط مردای خانوادش از پدر و برادر و عمو گرفته تیکه تیکه میشه زنا با یه نفر روبه رو نیستن که بتونن یقش بگیرن با یه طایفه طرف هستن 

من زنی میشناسم که چون می خواست طلاق بگیره و اقدام کرد کشته شد ، دختری میشناسم که چون گیساش بیرون بود توسط پدرش با بدترین رفتار ها روبه شد هستن دخترایی که می جنگن ولی شما نمی بینین ولی بهای سنگینی میدن   

اون بخاطر نوع سختی که تحمل کرد به اونجا رسید مجبور شد زنانگی رو بزاره زمین ..

آخه آدم ها اون چیزی رو می بینن که رسانه میخواد.

زندگینامه تختی که جهان پهلوان بود رو بخونید یا مستندش رو ببینید چه زجرهایی توی زندگیش بوده و کسی توجه نکرده ...

خداییش حیفه یه جهان تو رو پهلوان ببینه اما خانواده‌ت رو زجر بدی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️