2777
2789
عنوان

خانمایی که خیلی تپل بودن و لاغر شدن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 62 پست
متاسفانه ی کالری داره 😭😭😭😭😭😭روزانه فقط ۲واحد نهایت اجازه داری اونم متوسط نه بزرگ

۲ واحد یعنی چقدر

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

عزیزم وزنم خیلی بالاست بد به حالم روی ۱۰۶ کیلو موندم من. فقط دارم سایز کم میکنم. نسبت به قبل هرکی می ...

خب عزیزم تو استخون بندیت درشته اما واقعا نگران نباش به مرور کم میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش میگفتی حق تورو که نخوردم.نون تورم نخوردم

شوخی میگفت خیرسرش

ولی من بهم برمیخورد.سنش بالاس نمیشه چیزی گف

حالا جالبیش یه نوه داره دختره خیلی چاقه سه تا برادراش لاغر اسکلت

یکی میخاد الان ب نوه خودش همینو بگه که حق داداشاشو خورده

اون ۱۰۲ کیلوعه الان

من ۸۱

عزیزم ی رژیم درست درمون بگیر اگه مربیت حرفه ایه از مربیت بگیر اگه نه ک از دکتر تغذیه بگیر ادم فک میکنه چیزی نمیخوره گاهی هم کم خوردن بدنو میبره فاز قحطی بدن بیشتر چربی ذخیره میکنه رژیم بگیر کنار ورزش اصولی بعد شیش ماه نود درصد اضافه وزنت رفته

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی💕

عزیزم وزنم خیلی بالاست بد به حالم روی ۱۰۶ کیلو موندم من. فقط دارم سایز کم میکنم. نسبت به قبل هرکی می ...

من باکالری شماری18کیلوکم کردم بعدچندسال استپ

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اصلش سایزه. چه فرقی میکنه وزنت چقدر باشه. چربی سبک تر از عضله س. من با تیرزپاتاید تزریقی دارم لاغر م ...

چی هست

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم باردارم و از امروز شروع کردم رژیم کالری شمار دکترم گفت تا ماه های اخر میتونی

اخه کدوم ادم عاقلی تو بارداری وزن کم میکنه؟برو دکتر رژیم بده ک وزنت زیاد نره بالا . برا بچه ضرر داره کاهش وزن هرچی سمه تو جربیات ذخیره شده آزاد میشه جریان خونت میره ب جنین

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی💕

اخه کدوم ادم عاقلی تو بارداری وزن کم میکنه؟برو دکتر رژیم بده ک وزنت زیاد نره بالا . برا بچه ضرر داره ...

دکترم گفت تا ماه۷ میتونی

رژیم نمیگیرم کمتر میخورم

چون خیلی پرخوری چربی و شیرینی میکردم خود دکتر گفت مراعات کن

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸