2777
2789

هر روزشو یه چشم خونه یه چشم اشک شوهرم اصلا دوستم نداره هیچ وقت نداشت من الان فهمیدم که راه به جایی ندارم انقد تو فامیل دشمن دارم که حتی نمیتونم برگردم شوهری که تو روی عروس سه ماه اش وایسه و بگه نمی‌خوام ریختتو ببینم می‌تونه آدمم دوست داشته باشه؟ مردی که از الان حرف خیانت بزنه بهت بگه گوه بی ارزش واقعا می‌تونه دوست داشته باشه همش خانوادم گفتن نکن این مرد ما نیست بهم نمی‌خوریم گفتم هست امشب فقط آرزوی مرگ کردم و بس توروخدا دعا کنید بمیرم راحت بشم شوهرم قبلا یه نفرو دوست داشت فکر نمی‌کردم واقعا هنوزم دوست داشته باشه الان میفهمم من براش ارزشی ندارم جا خوابشم عوض کرده چون اعتراض کردم چرا تو که فقط شبا خونه ای داداشتو میاری اینجا همین به خدا خستم از خدا هم گلایه دارم چرا اینکارو باهام کرد منکه نه محبت برادر دیده بودم و نه پدر چرا اینکارو کرد که انقد عذاب بکشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوایل زندگی همینه 

تا جایی که ممکنه روتون باز نشه تو دعواها احترام همو نگهدارید 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
داره باهات لج‌میکنه.چیز بدی بهش گفتی؟؟نمیدونم یه چیزی که حرصش دربیاد

همیشه اون اینکارو می‌کنه چیزای بدو اون گفته یک هفته تمام هست که این مشکلات بینمون پیش اومده حالم ازش بهم میخوره دیگه واقعا خستم کرده 

همیشه اون اینکارو می‌کنه چیزای بدو اون گفته یک هفته تمام هست که این مشکلات بینمون پیش اومده حالم ازش ...

اگه در حد همین شوخیاست که بنظرم شما بزرگش میکنی

چون اون حرفی که زدی و من به شوهرم میگفتم تو رو نگاه نمی‌کرد.

اگه در حد همین شوخیاست که بنظرم شما بزرگش میکنیچون اون حرفی که زدی و من به شوهرم میگفتم تو رو نگاه ن ...

حالا فکر کن برعکس این بود

مطمئنم تو آبرو نمیذاشتی براش😂

اینارو میگم یکم به خودت بیای