هر روزشو یه چشم خونه یه چشم اشک شوهرم اصلا دوستم نداره هیچ وقت نداشت من الان فهمیدم که راه به جایی ندارم انقد تو فامیل دشمن دارم که حتی نمیتونم برگردم شوهری که تو روی عروس سه ماه اش وایسه و بگه نمیخوام ریختتو ببینم میتونه آدمم دوست داشته باشه؟ مردی که از الان حرف خیانت بزنه بهت بگه گوه بی ارزش واقعا میتونه دوست داشته باشه همش خانوادم گفتن نکن این مرد ما نیست بهم نمیخوریم گفتم هست امشب فقط آرزوی مرگ کردم و بس توروخدا دعا کنید بمیرم راحت بشم شوهرم قبلا یه نفرو دوست داشت فکر نمیکردم واقعا هنوزم دوست داشته باشه الان میفهمم من براش ارزشی ندارم جا خوابشم عوض کرده چون اعتراض کردم چرا تو که فقط شبا خونه ای داداشتو میاری اینجا همین به خدا خستم از خدا هم گلایه دارم چرا اینکارو باهام کرد منکه نه محبت برادر دیده بودم و نه پدر چرا اینکارو کرد که انقد عذاب بکشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا به آدم عقل و اختیار داده . بعدش دعوا توهم زندگی ها هس. بین همه زن و شوهرها بحث پیش میاد .بزرگش نکن تو ذهنت .و اینکه سعی کن به زبان بگیریش سیاست داشته باش