2777
2789
عنوان

بچه ها با این پسر چی کا کنممم

95 بازدید | 5 پست

ببخشید زیاده به خدا نمیدونم چی کار کنم بخونید خیلی سمه طرف توی دانشگاه 

من ۲۰ سالمه اون یک سال کوچیک تره اصلا همو نمیشناسین رشته هامونم فرق دارع

بعد اومد پی ویم ادرس گپ شو داد دیدم گپه فلسفیه و گفت بحثهای فلسفی میکنیم منم خوشم اومد عضو شدم 

بعد تو گپ زیاد حرف فلسفی طور نمیزنن بیشتر تو دانشگاه حضوری قرار میزارن باسه برنامه های فلسفی بعد حرفای معمولی و در مورد دانشگاه و اینا میگن

بعد من حوصله ام سر رفته بود می حرفیدم باهاشون هی این پسره میگف یارم فلان بسار من فک کردم داره شعرای فلسفی میگ باخنده گفتم یارت کیه بگو باهاش حرف بزنم برگرده گف بیا پیوی بعد اومده میگ فلان دهتره اس بلاکم کرده توروخدااا حرف بزن باهاش و ایموجی گریه منم گفتم نمیتونم این کارو بکنم 

اونم هی پیام میداد توروخدا بعد پاک کرد گفت به خپدت علاقه مند شدم شوخی کردم ببخشید 

گفتم این مسخره بازیا چیه اگ من میرفتم با طرف حرف میزدم چی چه قدر بچه ای تو

میگف میدونستم نمیری من ازت خوشم اومده و فلان شوخی کردم ببخشید 

سین نکردم بعد دوباره میزنه سلام 😂

خیلی سمه چیکارش کنم 

تو گروهش یه دختره هست فلسفه میخونه باهاش ذفیق شدن ضایع از گروه لفت بدم 

این دیوونه رو باید چی کار کنم خیلی بچه اس خنده ام میگیرههه کیا به پست ما میخورن 😂😂

بختمون قهوه ای خواهر😔😂

تازه یکی دیگ هم یه بار اومده بود پیویم میگف خوشم اومده ازت فلان انقددداغووون بود هنوز چند دقیقه نشده بود باهم چت میکردیم فت بیا سر دانشکاه با ماشین بریم دور بزنیم همو بشناسیم 😐😐

فقط یکی پیشنهاد داد با این که دو سال پیش بود هر دو ۱۸ ساله بودیم خیلیی بافرهنگ و باشعور بود واقعا 

خیلی هم پیگیر بود 

ولی‌ ظاهرش به دلم نچسبید 

و در حالت کلی هم اهل روابط اینجوری نیستم ولی خوب بازم 

تو بگو اینو چی کار کنم هی میخواد حالا پیام بده چ ت و پرت 😂

خیلییی بچه اسسس خیلییی 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه یکی دیگ هم یه بار اومده بود پیویم میگف خوشم اومده ازت فلان انقددداغووون بود هنوز چند دقیقه نشده ...

ببین هر چی پیام داد سین نزن خب پیویشو بژار بیصدا دلیت چب بزن اگه دیدی داره باسنشو پاره میکنه از نقاط مختلف بلاکش کن

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
ببین هر چی پیام داد سین نزن خب پیویشو بژار بیصدا دلیت چب بزن اگه دیدی داره باسنشو پاره میکنه از نقاط ...

نمیخوام بلاک بکنم یا فوش موش بدم 

نمیدونم خوب حالا اون بچه اس نمیفهمه من ک نباید خرابش کنم کلا نه فقط این دوست ندارم با کسی بدرفتاری بکنم بچه اس حالا جرم ک نکرده بچه اس نمیفهمههه 

پس همین جور سین نکنم فک کنم بهتر باشه

نمیخوام بلاک بکنم یا فوش موش بدم نمیدونم خوب حالا اون بچه اس نمیفهمه من ک نباید خرابش کنم کلا نه فقط ...

اره دقیقا

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!