2777
2789

من سر یه موضوع با عروس خاله شوهرم رفتو امد ندارم رفته بود به دروغ پشت من حرف زده بود کلی جنجال به پا شد .قهرم باهاشون تو دنیا اولین نفری که متنفرم همونه .فتنه بیشعور . بعد مادرشوهرم گیر داده که باید پاگشا کنید اونارو تازه ازدواج کردن و فلان من گفتم نمیکنیم  برگشت گف مگه با توعه با پسرمه

من شوهرم حرف زدم گفتم یا من یا اونا یعنی چی اون همه پشتم حرف زده من دعوت کنم خونم احمقم مگه 

دوباره مادرش شب یلدا دیدم شوهرمو کشیده کنار باهاش پچ پچ میکنن 

بعد گفتن توام بیا .(((مادرشوهرم یه اخلاقی داره پیش پسرا و شوهرش انقد مظلوم میشه ولی اونا نباشن 18درجه عوض میشه اینو همه میگن ولی  پدرشوهر و پسرا قبول نکردن میگن  فرشتش )))

خلاصه من رفتم با مظلومیت میگه عب نداره بحث پیش میاد دعوت کنید تموم بشه رفتو امد کنید من به خواهرم گفتم میخان دعوت کنن شوهرم گف باشه عب نداره من گفتم یعنی چی من دعوت نمیکنم همچین ادمی رو خونم راه نمیدم اگه هم قرارع من پذیرایی کنم من نمیکنم دوست داری پسر خالتو پا گشا کنی ببر رستوران . باز مادرش هعی اصرار می‌کرد با مظلومیت منم اصلا کوتاه نیامدم ولی بی احترامی هم نکردم یعنی با لحن خودش حرف میزدم

اومدیم خونه شوهرم کلی دعوا راه انداخت که با مامانم بد حرف زدی اینجا خونه منه من تصمیم میگیرم حق نداری اینجور حرف بزنی ال میکنم بل میکنم .انقد جرو بحث کردیم حالا نمیخام بازش کنم کلی توهین کرد تحقیر کرد 

از اون شبه جدا میخابیم حرف نمیزنیم من گفتم من احترامشو دارم اونه که دخالت میکنه تورو کشیده کنار یاد میده مغزتو میشوره با فامیلای با هیچ کدام رفتو امد نداریم رو هرکدام یه عیب. گذاشتین خودت و خانوادت .اگه پسر خالت بیاد اینجا من میرم تو هنوز اولویت زندگیت مادرته .اونم گفت اره تو میخای بهم بزنی دوبهم زنی کنی طلاقت میدم از پنجره پرتت میکنم بیرون 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

خیلی خسته شدم این اولین بار نیست کلی شده خانواده اش دلمو شکستن هیچی نگفتم ولی من یه کلمه گفتم نه این دعوا افتاده خونم خسته شدم 🥺 .مادرشوهرم میگه والا داداشم پسرش از سربازی اومده دعوت کنید من امتحانام شروع شده گفتم بعد امتحانا چشم سره اونم دعوا کردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چقد حرصم گرفت از مادرشوهرت !!! پاشو برو خونه بابات زنگ بزن به مادرشوهره بگو خبر مرگت باعث از بین ...

جاریم همون شب یلدا میگف میخام بهش بگم دخالت نکن بلکه به خودش بیاد بگم تو  عروس خواهرت مهمه یا عروسای خودت .

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سعي كن بحث نكني اما كوتاهم نياي 

منم فاميل نزديك نزديك مادرشوهرم يه حرف بشدت بد زده بود پشت همسرم 

بهش گفتم اون از اين در تالار عروسيمون بياد من از اون در ميرم 

نيومد حالا نميدونم بخاطر كاري كه داشتن نيومد يا دعوت نشدن 

البته بچه هاي طرفم نيومدن 

اروم بدون جنجال اما محكم كوتاه نيا 

متاسفانه همسر منم با اكثر فاميلاي من سر دلايل بي خود قهره اونوقت خانوادش

چقدر احمقه که زندگیشو بخاطر پسرخاله خراب میکنه

پسر خاله جهنم میگه تو باید میگفتی باشه چشم نباید حرف رو حرف مادرم میزدی میگفتی برم با شوهرم مشورت کنیم کنیم .گفتم خوب تو قبول کردی دیه مشورت چی میکردیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جاپاتو محکم کن تا بچه نداری بفهمون به شوهرت که ننه ش داره فتنه درست میکنه اگه قراره اونم خاله زنک بازی دربیاره و پشتت نباشه همون بهتر جدا بشی ن اینکه هر روز دعوای این مدلی داشته باشی پس فردا با بچه! ولی اعصابم خورد شد

من امروز یه چیزی دیدم این چیزا برام خنده داره 🙃

مادرشوهرم رفته دادگاه بر علیه شوهرم قسم دروغ خورده ، دست روی قرآن گذاشته 🤕 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..