2777
2789

هیچ کدوم دختر سلیطه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش شانس سلیطه 😂😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

دختری موفقه ک 

درآمد داشته باشه ولی خرجش با شوهرش باشه در مواقع ضروری دست تو جیبش کنه و در مواقع ضروری تاکید میکنم در مواقع ضروری پشت شوهرش یا پارنتنرش باشه 

همیشه یادتون باشه مردی که خرج نکنه مردی ک سختی نکشه مردی ک مسئولیت نداشته باشه هیچ وقت حس مرد بودن نسبت ب شما ندارههههه

دختری موفقه ک درآمد داشته باشه ولی خرجش با شوهرش باشه در مواقع ضروری دست تو جیبش کنه و در مواقع ضرور ...

دقیقا درسته حرفت، توی حمایت عاطفی چطور؟ مثلا من فردا میرم دکتر. باید خودمو مستقل نشون بدم تنها برم یا بگم تنها نمیتونم برم و ناز کنم؟

نازنازی بودن 

چون دخترای مستقل حس مردانگی و اقتدار مرد هارو ارضا نمیکنن

حتی اگر خودت مستقلی هم باید تظاهر کنی‌ ک متکی ب اون ادمی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

دقیقا درسته حرفت، توی حمایت عاطفی چطور؟ مثلا من فردا میرم دکتر. باید خودمو مستقل نشون بدم تنها برم ی ...

نه دیگه بهش بگو باهام بیا اگه تونست کاری نداشت میاد ولی کار داشت میره به کارش برسه 🥲سعی کن همیشه بهش مسئولیت بدی همیشه کنار خودت داشته باشیش