2777
2789

دوساله عقدم خیلی وقتا منو زده ولی بعدش سریع پشیمون شده اومده عذرخواهی ولی دیگه اینسری نمیخوام ببخشم. چون یسری فکر کرده بود آبجیش از شوهرش کتک خورده رفته بود پسره رو بزنه ولی دیده بود پسره داره گریه میکنه و کلا داستان یچیز دیگه بوده، شوهر منم پشیمون شده ک بزنش البته الان که میگم منو کتک میزنی سرخواهرات اونجوری غیرتی میشی میگه نه من کلا قصد زدنشو نداشتم.

حالا اینسری منو زده تو مغازه ای ک باهم داریم فیلم دوربینو با گوشیم ضبط کردم. فقط نمیدونم چیکار کنم. اومد بعدش بغلم کرد پسش زدم. با یکبار فیلم طلاق میتونم بگیرم یا باید چن تا مدرک داشته باشم؟ خونه و ماشینم نداره خیلی دوسش داشتم و سخته جداشدن واسم ولی از آینده میترسم. بنظرتون مهریه هم بگیرم؟

از وکیل کمک بگیر و حتما جدا شو

این مشکل روانی داره بدبختت میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد دلم میخاست یه نیرویی داشتم این مردا رو از زمین محو میکردم فقط

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اون که مشکل داره و این واضحه،

شما چرا تن به ادامه راه با چنین فردی رو تا الان دادید؟

مهم اینه ارتباطتون رو با چنین فردی قطع کنید،حالا چه موفق به طلاق بشید یا نشید،

هر چند اگر برید دنبالش،حتما انشالله موفق میشید

از وکیل کمک بگیر و حتما جدا شواین مشکل روانی داره بدبختت میکنه

وکیل چقدر میگیره؟ چون پول زیادی ندارم اینم هیچی ب نامش نداره حتی مغازه خودمون به اسم مامان منه. چون وضعش خوب نیس اصلا دادگاه قبول میکنه ک مهریه بده؟

حتما جدا شو توروخدا حماقت نکن خودتو بدبخت نکن قسمت میدم آدمی که الا اینجوریه ده سال بعد هم همینه توروخدا ببخشیدا خر حرفای خوبش نشو مهریتو بگیر ولی دیدی سر مهریه سخت میگیره نمیخاد جدا شه ببخش حتما یه وکیل خوب هم بگیر سعی کن مدرک و نگه داری و جمع کنی مدرک 

به نظرم با این ادم نمون..

مشکل روانی داره که دست رو زن بلند میکنه

بهذاین فکر کن ممکنه دست رو بچه ات هم بلند کنه مخصوصا اگر دختر باشه 

بابای من دقیقا همینجوری بود!

مادرم و کتک میزد و بعد دبگه دست ازون کشید منو کتک زد