2777
2789
عنوان

مادرم مثل نامادریه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست
خوبه دوری راحتی شمام دلت شکسته چجوری رو خودت کار کردی تحمل کنی بی مهری و

تلخه عزیزم

همین الان بعد ۳ماه اومدم 

رفتارهاشو نمیتونم تحمل کنم و قراره شنبه برم شهرمون و دیگم نیام خونه مادرم

مثبت اندیش😇

مادر من پشت همه بد میگه 

اگه منم همراهیش کنم

میره از زبون من میگه

همه رو باهام بد کرده

امروز بیدار بشه

پشت هرکی بد بگه

به اون فرد مستقیم میگم

ناراحت بشه میگم چطور تو میگی حرفامو

مثبت اندیش😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر من پشت همه بد میگه اگه منم همراهیش کنممیره از زبون من میگههمه رو باهام بد کردهامروز بیدار بشهپش ...

نرو ولش کن الان رفتی دلت باز شد خدایی بدتر اعصابت خورد شده اینا نامادری ان تا مادر 

خدایا تو بساز

نرو ولش کن الان رفتی دلت باز شد خدایی بدتر اعصابت خورد شده اینا نامادری ان تا مادر

من تک دخترم بچه اخر خانواده مثلا باید ناز داشته باشم ولی همیشه فوشم میده منم رفتم خونه اشو کثیف بود تمیز کردم ولی عوض تشکر پرتمون کرد بیرون دیگه هرگز نمیرم

خدایا تو بساز

من آتشش میزنم

دوباره بیام پیش مادرمم

خونه خودمون بمونیم سنگین تریم

حرفامو دوتا دروغم میچسپونه تحویل زن برادرام میده 

بیچاره ها ناراحت شدن

من گفتم فلانی گفت بادمجون و عدس منم خوشم نمیاد 

چون مادر ما تا کسیو میبینه از اینا درست میکنع

رفته گفته خونه خودت بمون هرچی میخوای بخور 

مثبت اندیش😇

من آتشش میزنمدوباره بیام پیش مادرممخونه خودمون بمونیم سنگین تریمحرفامو دوتا دروغم میچسپونه تحویل زن ...

کج فهمن دیگه مثلا مادرن باید حامی و تکیه گاه دخترا باشن دختر شکننده تره اسیب پذیر تره دختر خواهرشوهرم کاملن بی دلیل اومده خونه مادرش مادره داره خودشو جر میده برای دختره میمیره براش دلم خونه 

خدایا تو بساز

من آتشش میزنمدوباره بیام پیش مادرممخونه خودمون بمونیم سنگین تریمحرفامو دوتا دروغم میچسپونه تحویل زن ...

نفهمه دیگه حرص ادم در میاد هی خواهر باید قوی بودن انتخاب کنیم

خدایا تو بساز

من فکر میکردم دله من فقط از دست مامانم خونه. 

منم سپردم به خدا. 

چونکه احترامشان واجبه هیچی نمیتونم بگم. فقط بخاطره خدا سکوت میکنم 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

خونه خود آدم هرجور باشه بهترهمادر ما زاییده نه وقت تربیت کردن داشته و نه وقت ....

برا من تا دلت بخواد به اسم و منت تربیت عقده ها ی خودشو خالی کرد روم میزد تا بیهوش بشم بعد انگ شیطنت و منت تربیت میذاره