2777
2789
عنوان

خیلی دلگیرم از شوهرم سره مادرش بحثمون شدده

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 42 پست
پسر خاله جهنم میگه تو باید میگفتی باشه چشم نباید حرف رو حرف مادرم میزدی میگفتی برم با شوهرم مشورت کن ...

بگو مادر منم دستور داده فک فامیلاشو دعوت کنیم میگی چشم؟؟؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
از همه بیشتر شوهرت مقصره ک اجازه دخالت میده شوهرت باید جلو مامانش وایسه

همین دیگه خیلی بچه ننه و مامانیه اولویت اول مادر بعد داداش بعد زنداداش بعد پدرش در اخر من

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من امروز یه چیزی دیدم این چیزا برام خنده داره 🙃مادرشوهرم رفته دادگاه بر علیه شوهرم قسم دروغ خورده ، ...

خنده دار وقتي ميشه كه حالا فكر كن بعدش دوياره شوهرت پشت مادرش در بياد توي مسايل، 

خدا كنه شوهرت دل بكنه از اين خانواده 

حالا اینم بگم هرسال برای مادرش روزه نادر و تولد میگیره کادو بالای یه تومن میخره برا من حتی یادش میره تبریک بگه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
خدابزنه به کمرش

الهی آمین

شوهرم از صبح شکه شده همش بغض داره یواشکی گریه میکنه

میگه اصلا باورم نمیشه روی قرآن بزنی به دروغ برای اولاد خودت 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
خنده دار وقتي ميشه كه حالا فكر كن بعدش دوياره شوهرت پشت مادرش در بياد توي مسايل، خدا كنه شوهرت دل بك ...

شوهرم که دل کنده .. سه ساله کلا با خانوادش قط ارتباط کرده سر همین کاراشون ..

ولی گنداشون تمومی نداره 

دلم برای شوهرم خیلی میسوزه واقعا خیلی درده مادرت همچین کاری باهات بکنه .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
اصلا مامانشو نمیبینه؟؟

نه سه ساله با هم قهرن کلا نه میبینن همو نه زنگ میزنن 

تو مجازی ام بلاک کردش