2777
2789

منم سنتی ام

تو چت بگو

یا بگو بریم خرید 

یا رک بنویس میرم خرید اینقدر لازممه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توعقد نگیر

چ حررررررفاااااااااااااا

من یبار جداشدم

خود قاضی میگف از بدد امضای عقد حق هرخانومیه خرجیشو بگیره

بعد اینا مد کردن نگیرررر

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

چرا مگه تو عقد چشه؟ اتفاقا از همین الان باید گرفت ک عادت کنن

یه روزی سر فرصت مناسب راجب پول تو جیبی و خرید های شخصیت صحبت کن 

و مبلغی برای خودت مشخص کن

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
چرا مگه تو عقد چشه؟ اتفاقا از همین الان باید گرفت ک عادت کنن

بد عادت ندیا بشی عین ازدواج سابق من

مرد بایددد بدونه خرج داره زن 

و هرچی بدونه تلاشش  برا نیازات زیادتره

اگرم تهیه نکنه عذاب وجدان میگیرع ک زودتر تهیه کنه

بخدا منم الان عین توام ولی لاقل توچت میگم میرسونم 

بهتر از گذشتمه

چرا نباید تو عقد پول گرفت؟

من عقد بودم شوهرم ماه به ماه پول میزد برلم حتی بیشتر از الان چون میگفت من نیستم چیزی لازم داشتی بخر ولی الان خودم هستم بیشتر خریداتو باهم بریم انجام بدیم