شماهایی که بچه ندارید چیکار میکنید ؟ من شهریور ازدواج کردم خدایی خیلی حوصلم تو خونه سر میرفت دیگه ناخن کاری ثبت نام کردم
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
ناخنکاری اصلا پرستیژ نداره میدونی چقد گردن درد اینا میگیری گذشته از اون تمام چرک کثافطای دست بقیه رو باید تمیز کنی میرفتی یه مهارت دیگه ای که ارزش داشته باشه
ناخنکاری اصلا پرستیژ نداره میدونی چقد گردن درد اینا میگیری گذشته از اون تمام چرک کثافطای دست بقیه رو ...
پرستیژ نداره ولی پول داره زیادم پول داره توش
چرک چیه عزیزم 😂😂😂دست کش استفاده میکنم
بعدش من علاقه دارم
الان مثلا معلمی یا شغلای دیگه پرستیژ داره چیشد ؟ ناخن کارا کلی پول پارو میکنن
نمیخوام دوست ندارم من عاشق این شغل هستم خودم هم ناخن میکارم