2777
2789
عنوان

بچه ندارم دیگه حوصلم تو خونه سر نمیره از فردا میرم کلاس ناخن کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 36 پست
عزیزمی. پول پارو میکنن ولی برکتش رو صاحب اصلی باید بده

چرا برکت نداره؟؟ کی گفته ؟ 

خدا میگه هر کاری که حلاله برکت داره 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
چرا برکت نداره؟؟ کی گفته ؟ خدا میگه هر کاری که حلاله برکت داره

نآخن مانع وضو هست دیگه.وقتی این کار رو برای کسی انجام بدی اونم نمی تونه نماز بخونه.حق اونم به گردن شما میافته

اونوقت به نظرت خدا این کار رو میپسنده.

همین کسی که براش ناخن بکاری روز قیامت میاد میگه این شخص برای من ناخن کاشت من نمی تونستم نماز بخونم پس گناه من گردن اون.نماز غسل حیض غسل جنابت هیچیش درست نیست.روی زمین خدا آدم بی نماز و بی غسل راه میره دودش تو چشم هممون میره این چیزا قانون طبیعته

شوخی نیستا .حواستا جمع کن عزیز دلم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا که عاشق این کاری بیا و با خدا معامله کن.بهترین فرصته

بگو خدایا خودت میدونی که من عاشق این کارم ولی میدونم که شما راضی به این کار نیستی.من برای رضای تو این کار رو نمیکنم ولی شما عوضش یه کاری به من یاد بده که هم خودت راضی باشی هم خیر دنیا و آخرت من توی اون کار باشه.

کسی که با خدا معامله کنه پشیمون نمیشه ها.زرنگ باش دختر بین رضای خدا و خوشحالی شیطان بین نور و تاریکی قرار گرفتی ببین کدومو انتخاب میکنی.

خودتو عاقبت به خیر کن خانم گل.خدا تو رو خیلی دوست داره بیش تر از همه بیش تر از مادر و پدرت بیش تر از خودت برو تو بغلش.

حالا که عاشق این کاری بیا و با خدا معامله کن.بهترین فرصتهبگو خدایا خودت میدونی که من عاشق این کارم و ...

عزیزم ولم کن 😐😐ناخن کاری که مشکلی داره کل جهان ناخن کار داره 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
عزیزم ولم کن 😐😐ناخن کاری که مشکلی داره کل جهان ناخن کار داره

کل جهان دارن اشتباه میکنن.ما که نباید اشتباه کنیم ما دین داریم ما خدا داریم ما کتاب هدایت قران رو داریم که در هر کاری باید ببینیم دستورالعمل این دنیا چیه و بهش رجوع کنیم.ایه ی ۴۸ سوره ی انفال رو نگاه کن عزیز دلم.قربون دل پاکت معلومه خیلی دختر خوبی هستی.

پرستیژ نداره ولی پول داره زیادم پول داره توش چرک چیه عزیزم 😂😂😂دست کش استفاده میکنم بعدش من علاقه ...

بشین که پارو کنی به اندازه انگشت ناخن کار وجود داره کو تا کار آدم بگیره حالا جدا از آرتروز گردن اون سوهان که میکشی تمام گرد ناخن میره تو چشم حلقت باید چرک پا و دست مردمم تمیز کنی ایییش همه چی که پول نیس تازه کاشت اول 400 سه ساعت وقت میگیره ،جالبه معلمی رو که شغل انبیاس با این کار مقایسه میکنی معلومه ....

بشین که پارو کنی به اندازه انگشت ناخن کار وجود داره کو تا کار آدم بگیره حالا جدا از آرتروز گردن اون ...

چرا دوست داری یکی یه کاری شروع می‌کنه انرژی منفی بدی بهش ؟؟؟؟ من دوستم ۷ ماهه ناخن کار شده ماهی ۲۰ میلیون در میاره 

یه کاشت ژل الان 800 تومن هست شما نگران من نباش 

من نگفتم شغلم خوبه یا نه فقط گفتم ذوق دارم  به تو چرا بر خورده 

یکم تحقیق کن از عینک و ماسک و دستکش استفاده میکنیم ایش؟؟؟؟ بهتر از چندر غاز پوله 🤣🤣🤣🤣 

بعدش تو دوست نداری و علاقه نداری ولی من علاقه دارم