2777
2789
عنوان

مادرم خیلی فرق میزاره واین داره منو داغون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 60 پست
بچه ی اولم وضع مال من خیلی بهتره

یه بخشیشم از سر دلسوزیه 

منم وضع مالیم به نسبت بقیه ی خانواده بهتره 

البته مامانم به من از همه بیشتر رسیدگی می کنه و بیشتر دوسم داره چون ته تغاریم😑🥹😅😂ولی بقیه نه ؛ مثلا می بینم خواهرم که اونم وضع مالی خوبی داره میره سفر برای همه هدیه های گرون می‌خره ولی واسه من یه چیز کوچیک😅یا میگه مطابق سلیقه ی تو چیزی پیدا نکردم این چیزو برای خودم خریدم اگه دوسش داری تو برش دار😂😂😂😂منم که برنمی‌دارم معمولا

راستی خودم مامان بشم بین بچه هام اصلا فرق نمی ذارم🥲🥲🥲

ای داد بیدادفک میکردم من تنهامتماااااااااااااااااااااااام مدت تماااااااااااااااااااااام کارهای مادرم ...

منم عزیزم انگار من مادرش بودم .

از بچگی دلسوزش بودم 

پای درد دلهاش می‌نشستم فقط

هیچ وقت سعی نکردم آزار واذیتی داشته باشم

اما درعوض خواهرم انقدر اذیت کرد از نظر مالی از نظر خودش وشوهرش

هرروز دعوا داشتن .......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مادرم با خواهر بزرگم اینطوریه.همیشه میگه اون مهربونتره.من کلا شخصیتم آرومه خیلی هم حال حوصله غیبت و حرف ندارم برای همین با خواهرم گرمتره و باهاش بیشتر در ارتباطه.درضمن همیشه گوشت یه بچه از بقیه برای پدر مادر ها شیرینتره‌.اینکه فرق نمیزارن دروغه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
میدونم عزیزم عقلم هرروز داره اینارو بم میگه حتی زندگیم از خواهرم خیلی بهتره ولی دل دیگه بعضی وقتا مح ...

محبت رو از شوهرت و بچه هات بخواه من شرایطم مثل شماست با این تفاوت که من بچه کوچیکه هستم ولی واقعا وقتی میبینم همونقدر که خواهرم با مامانم صمیمیه همونقدر مشکلات دارن گرفتاریاشونو بمن نمیگن و من آرامش  دارم واقعا راضی ترم 

یه بخشیشم از سر دلسوزیه منم وضع مالیم به نسبت بقیه ی خانواده بهتره البته مامانم به من از همه بیشتر ر ...

اینکه میبینی مادرت بیشتر از بقیه هوات و داره 

چه حسی داری؟

این باعث شده خواهر برادرت و دست کم بگیری؟

منم عزیزم انگار من مادرش بودم .از بچگی دلسوزش بودم پای درد دلهاش می‌نشستم فقطهیچ وقت سعی نکردم آزار ...

آخ چرا دوباره یادم اومد؟

خواهر منم هر وقت میومد خونه مادرم به هررررر نحوی بود یه چیزی پیدا میکرد و میگفت شوهرم بدش اومده ازش عذرخواهی کنید

مثلا میگفت شوهرم میگه چرا سر سفره به همه دوغ تعارف کردند به من نوشابه؟

چرا بابات گفت پنکه رو خاموش کنید من گرمم بود

چرا مامانت تو بشقاب میوه ی من دو تا سیب همرنگ گذاشته بود و..........

مامانمم هر بار به شوهرش زنگ میزد ازش دلجویی میکرد

اونوقت یکبار سر متلکهاشون به من شوهرم ناراحت شد

به مامانم گفتم شوهرم از دستتون ناراحته یه زنگ بزن باهاش حرف بزن

نزد  و گفت برو بابا چه توقعها

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
منم مادرم با خواهر بزرگم اینطوریه.همیشه میگه اون مهربونتره.من کلا شخصیتم آرومه خیلی هم حال حوصله غیب ...

ادعاشونم میشه فرق نمیزارن.

من اوایل اصلن برام مهم نبود 

تا اینکه این قضیه انقدر واضح بود که چن نفر بم گفتن.

اول مادربزرگم گفت

یبار شوهرم گفت 

یبار هم داداشم

من و تنها من درکت میکنم میدونی روز تولدم از صبح منتظر بودم بهم زنگ بزنه بگه تولدت مبارکولی نزدپیش شو ...

مامان منم روز تولد منو همیشه یادش می‌ره با یه ماه تاخیر اگر خودم بهش بگم تبریک میگه ولی تولد خواهرم حتما براش کادو میخره میبره.منم برای همین به شوهرم گفتم هیچ وقت برام تولد نگیره چون خاطره خوبی ندارم بدتر بهم میریزم.دیگه روز تولد برام بی اهمیت شده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
وسایه گلم

شاید اینم یه دلیل باشه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

ادعاشونم میشه فرق نمیزارن.من اوایل اصلن برام مهم نبود تا اینکه این قضیه انقدر واضح بود که چن نفر بم ...

بهشون بگی هم بدتر میشه من خودم سر همین چیزا رابطه ام با خانواده همسرم بهتره .تا مریض بشم مادر شوهرم هر روز زنگ میزنه احوالم می‌پرسه تولدم باشه تماس تصویری میگیره تبریک میگه.سفر بخوان برن زنگ میزنن مارو دعوت میکنن باهاشون راحت ترم .ولی با مامان خودم رسمی تر رفت و آمد میکنم.چاره چیه.

محبت رو از شوهرت و بچه هات بخواه من شرایطم مثل شماست با این تفاوت که من بچه کوچیکه هستم ولی واقعا وق ...

کار به جایی رسیده 

که خواهرم داره از این قضیه برای چزوندن من استفاده میکنه.

هر وقت بخواد پیامی بده 

همش میگه مادرم تازه بم زنگ زد اینطور گفت

یا پدرم این مطلب و به شوهرم گفت

.....

منم که کلن انگار نیستم 

هیچ کس هیچ خبری هیچ حرفی بم نمیگه

اینکه میبینی مادرت بیشتر از بقیه هوات و داره چه حسی داری؟این باعث شده خواهر برادرت و دست کم بگیری؟

نه بابا

کلا خیلی خانواده مو دوس دارم 

مامانمم کلا به همه ی خانواده خیلی رسیدگی می کنه نه فقط من

ولی بعضی چیزا رو ویژه می‌ذاره کنار برا من😅دیگه بقیه اینو می دونن برداشتشون اینه که ته تغاری حسابش جداست 

وگرنه رو رابطه ی خواهرانه هامون تأثیری نداره

حتی گاهی که چیزی برای من بیشتر می ذاره مثل گوشت و برنج و ....من ازش میدم به اون یکی خواهرم که وضع مالیش زیاد خوب نیس میگم تو واجب تری ... 

کلا از وقتی بچه بودم بابام هم روم خیلی حساس بود حتی اجازه نمی‌داد خواهرام منو با خودشون زیاد جایی ببرن می‌گفت می ترسم یه طوریش بشه 😐