2777
2789

قبلن برام مهم نبود اصلن اما یه روز وقتی مادربزرگم این موضوع زد تو چشمم تا الان حتی یه روز از فکرش در نیومدم

واز این قضیه ۵سال میگذره.

خیلی ریز میشم سر اخلاقای مادرم 

خواهرم با سه تا بچه هرروز یا یه روز درمیون خونه ی مادرم.

اما من فقط با پسر کوچیکم اونم دوهفته یبار میرم از عصر تاشب.

خواهرم و مادرم روزانه تماس و پیام‌های فراوون و احوال پرسی

اما حال من و هرسه روز چهار روز یبار یادش میاد دختری داره.

هر چقدر قهر کردم ناراحت شدم بدتر شد.

اما خواهرم تا یه اخم بکنه مادرم زود دست و پاشو گم میکنه.

حالم واقعن بده

بچه چندمی وضع مالی تو بهتره یا خواهرت چندسالته

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی یچی بگم؟؟؟ اینطوری راحت تری بخدا که راحت تری ..همیشه یادت باشه دوری و دوستی حتی درباره خانواده آدم هم باید باشه ..بچسب ب زندگیت و آروم زندگیتو بکن بخدا هرچی ارتباط صمیمی تر و بیشتر بشه مشکلات هم بیشتره 

بچه ی اولم وضع مال من خیلی بهتره

کلا مامانا عاشق بچه کوچیکان منم بچه اولم حستو درک میکنم بیخیال ازدواج کردی ک این چیا مهم نباشه بچسب ب زندگی و شوهرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

ای داد  ای بیداد

واقعا قابل درکی

ولی بایر از یه جایی به بعد پذیرفت چیزی که نمیشه تغیرش داد!!!

تمرکز و دلخوشی های خودت رو داشته باش     

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

ای داد بیداد

فک میکردم من تنهام

تماااااااااااااااااااااااام مدت تماااااااااااااااااااااام کارهای مادرم از خرید و نوبت دکتر و چه و چه رو من انجام میدادم

هر مشکلی تو زندگیش پیش میومد من مشکل گشاش بودم

ولی به عوض خواهرم محلش نمیدادن همش تحقیرش میکردند همش گنده بهش مینداختند

اونقدرررررررررر هوای اونها و شوهراها و بچه هاشونو داره که نگو

من یکسال باهاش سرسنگین شدم 

اونم باهام قهر کرد رفت کامل چسبید به همونها

اصلا زنگش نزنم سال تا ماه سراغمو نمیگیره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
اسی یچی بگم؟؟؟ اینطوری راحت تری بخدا که راحت تری ..همیشه یادت باشه دوری و دوستی حتی درباره خانواده آ ...

میدونم عزیزم 

عقلم هرروز داره اینارو بم میگه 

حتی زندگیم از خواهرم خیلی بهتره 

ولی دل دیگه بعضی وقتا محبت میخواد توجه میخواد

هی گفتم دوری کنم دوری کردم خودمو سرگرم کردم مراعات کردم کمتر برو بچه هاتو نبر فاصله ها داره بیشتر می ...

من و تنها من درکت میکنم 

میدونی روز تولدم از صبح منتظر بودم بهم زنگ بزنه بگه تولدت مبارک

ولی نزد

پیش شوهرم خیلییییییییییی کوچیک شدم

فک نکن یادش نبودا

یکماه بعد گفت روز تولدتم یادم بود نمیخواستم تبریک بهت بگم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
مگه بچه بزرگ چشه آخه اونم منی که هیچ دردسری براش نداشتم

نمیدونم والا😂😂 

مامانت خودش بچه چندمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب تو هم برو عزیزمبه خواهرت بگو هر وقت میری زنگ بزن منم بیام بچه ها با هم بازی کننالبته اگه فرصتشو د ...

بچه هاش خیلی فضولی

پسر منو کتک زد اون روز .

خیلی اونجا رو شلوغ کردن 

سنگینی نگاه پدرمو حس میکنم که اذیت از این همه شلوغی