2777
2789
عنوان

مادرم خیلی فرق میزاره واین داره منو داغون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 60 پست
آخ چرا دوباره یادم اومد؟خواهر منم هر وقت میومد خونه مادرم به هررررر نحوی بود یه چیزی پیدا میکرد و می ...

عزیزم بیا بغلم 

که چقدر درکت کردم.

دقیقن همینه حتی چن بار شوهر همین خواهرم انقدر که رو دیده به من بی احترامی کرد.

وشوهرم از این موضوع خیلی ناراحت شد وقهرا کرد باخانوادم.

خانوادم جا اینکه کاری کنن اون دوماد عذرخواهی کنه 

مدام دعوتش میکردن که نکنه قهر کنه

کار به جایی رسیده که خواهرم داره از این قضیه برای چزوندن من استفاده میکنه.هر وقت بخواد پیامی بده همش ...

نقطه ضعف  اصلا نده دستش جوری رفتار کن که انگار راضی هستی به این وضعیت  ..یکی بهت بگم حاضرم قسم بخورم خواهرت بشدت دلش میخواد جای تو باشه که آرامش بیشتری داشته باشه صمیمیت زیادی ناراحتی هم میاره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم روز تولد منو همیشه یادش می‌ره با یه ماه تاخیر اگر خودم بهش بگم تبریک میگه ولی تولد خواهرم ...

😭😭😭😭آخه چرا من دیدن پستت انقدر بغض کردم.

چقدر این اتفاقها مشترکه

مادرم با این کاراش باعث شده از زندگی خودم لذت نبرم

دیروز با همسرم بازار بودیم کلی خرید 

ولی آخر شب با چشمای اشکی خوابیدم 

همش یه خلا تو زندگیم هست

بهشون بگی هم بدتر میشه من خودم سر همین چیزا رابطه ام با خانواده همسرم بهتره .تا مریض بشم مادر شوهرم ...

منم اوایل با خانواده شوهرم همینجوری بودم .

واقعن منو دوس داشتن 

اما شوهرم ورشکسته شد و پدرشوهرم یه سری زمین فروخت که چک‌ها پاس بشه.

وهمین باعث شد صدای جاریام در بیاد و خانواده شوهرم از ترسشون کلن اخلاقشون با ما عوض شد والان ۷ساله ازاونها هم محرومم

نه باباکلا خیلی خانواده مو دوس دارم مامانمم کلا به همه ی خانواده خیلی رسیدگی می کنه نه فقط منولی بعض ...

خوب در مورد شما مشخصه اختلاف سنیتون با بقیه خیلی زیاده 

ما این حس ودرمورد داداش کوچیکم داریم

ولی خوب این خواهر من ته تغاری نیست .

بچه دومه

من متولد ۷۰

اون ۷۱

دوتا داداش کوچکتر هم داریم

نقطه ضعف اصلا نده دستش جوری رفتار کن که انگار راضی هستی به این وضعیت ..یکی بهت بگم حاضرم قسم بخورم ...

از نظر مالی خیلی به من حسادت میکنه و این موضوع وروزی میده

.

طوری شد که من یه مقدار طلا خریدم 

رفت ماشین زیر پای شوهرش وفروخت و کلی طلا آویزون خودش کرد

والان از بی ماشینی می‌ناله.

به خدا که راحت تری...هر چند تلخه...ولی حواست باشه سر مریضی و مشکلاتشون قضیه نچرخه سمت تو

آخ گفتی .من چون از نظر مالی وضعمون از بقیه بهتره دقیقا مریضی و پول لازم میشن یاد من میوفته مادرم ولی خب منم یه بار کمک میکنم یه بار میگم نمیتونم ولی وقتی نه میگم میشیم آدم بده به رفتار خودشون نگاه نمیکنن که کجاها دل مارو شکستن.گاهی بهشون میگم که فلان جا فلان رفتار کردین ولی با پررویی میگن نه این تصور شما بوده شما در قبال پدر مادر وظیفه دارید و ازین حرفا.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

کاملا درکت میکنم 

منم با برادر کوچیکترم فرق میزارن 

کلا پسر دوستن 

منم ن سر کار رفتم ن ازدواج کردم موندم تو خونه 

پوسیدم 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

کلا مامانا عاشق بچه کوچیکان منم بچه اولم حستو درک میکنم بیخیال ازدواج کردی ک این چیا مهم نباشه بچسب ...

وای نه من هرچی اطرافم دیدم عاشق بچه اولشونن حتی بچه اولشون بده ها اما دوسش دارن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
آخ گفتی .من چون از نظر مالی وضعمون از بقیه بهتره دقیقا مریضی و پول لازم میشن یاد من میوفته مادرم ولی ...

خواهرم در قبال لطف هایی که خانوادم در حقش میکنن

بعضی وقتا مثلن میره یه دوکیلو پرتقالی خوراکی چیزی میبره.

یه روز مادرم گفت که خواهرت از تو بهتره خیلی هوای مارو داره

منم گفتم خوبی دیده که خوبی میکنه.

منم اگه در خونه ای هرروز بروم باز بود قطعن بیشتر از اینا رو جبران میکردم 

وای نه من هرچی اطرافم دیدم عاشق بچه اولشونن حتی بچه اولشون بده ها اما دوسش دارن

پس چرا کسی مارو دوس نداشت😂😂

چ اطراف خوبی دارین😂😂😂

ماهم اولیارو دوس دارن بشرطی ک پسر باشه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه