2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از حذف قند و شکر مصنوعی

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 64 پست

من ۴ماهه کاملا حذف کردم حتی ی شکلاتم خدا میدونه لب نزدم درکنارش حتی بعضی شیرینی طبیعی مثل شیره و خرما و...حذف کردم

البته من برای جوش نمیخورم 

ولی با اینکه خیلی خوش خوراک شدم و این ماها همش خونم و استراحت و کم کارم اما ۵/۶کیلو کم کردم ورزش و تحرکم نداشتم

بخند   
دوستم رفت پولمی و خوراکیای بدون قند خرید،و حذف کرد تو دوماه سه و نیم کم کرد

چقد خوب

من ۵ کیلو اضافه دارم میخوام تا عید کم کنم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تازه شروع کردم 

میخوام ببینم تا ۲۱ روز آینده چ اتفاقی برای پوستو وزنم میوفته

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

به تنهایی باعث لاغری نمیشه، البته اگه مصرفت زیاده چرا لاغر هم میشی 

من حذف کردم کنارش رژیم هم گرفتم، پوستم خوب شد، خیلی احساس سبکی داشتم و کلا خوب بود 

من فقط قند مصنوعی حذف کردم، خرما و کشمش و عسل میخوردم 

حتی نون هم‌نمیخوردید؟منم تنبلی دارمچطوز کتترل کردید

گلم مجردم با قرص فعلا لاغرم هستم ولی خب اثری نکرد با اینکه ترشجات و همه چیو حذف کردم خیلیا بودن سر سه ماع باردار هم شدن

ببین وزنی اونجور که بگی وای خیلی کم کردم نه 

ولی پف صورت و بدن کشیده میشه التهاب و قرمزی 

بی‌حالی و افسردگی تاحد زیادیییییییی بر طرف میشه 

من یه دوره پاکسازی 21 روزه داشتم بعدشم خیلی عالی بودم ولی متاسفانه دوباره غاقل شدم از خودم میخوام مجدد شروع کنم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من ۴ماهه کاملا حذف کردم حتی ی شکلاتم خدا میدونه لب نزدم درکنارش حتی بعضی شیرینی طبیعی مثل شیره و خرم ...

ارادتون بی نظیر بوده😍

منم ۵ کیلو اضافه وزن دارم میخواستم حذف کنم تا عید 

امیدوار شدم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
منم تازه شروع کردم میخوام ببینم تا ۲۱ روز آینده چ اتفاقی برای پوستو وزنم میوفته

منم میخوام شروع کنم 

امیدوارم بتونم 😅

نون و برنج چی؟نمیخوری؟میوه چی؟

انقد برنج و نون میوه میخورم 

ولی قازی نون پنیر گردو میخورم

میگم ک خوراکم خیلییی شده دانشگاهم از بهمن شروع میشه همش نشستم یا خوابیدم ولی بازم لاقر شدم

بخند   
ارادتون بی نظیر بوده😍منم ۵ کیلو اضافه وزن دارم میخواستم حذف کنم تا عید امیدوار شدم

اره میشه حتما بخدا ی دوهفته نخوری دیگ حالتم بد میشه از شیرینی

من الان از کیک و شیرینی خامه ایی ک میمیردم براشون دیگ دلمو میزنه حتی نمیخوام ببینم 

ولی اولش نمیخوردم گریه میکردم😁😂

بخند   
به تنهایی باعث لاغری نمیشه، البته اگه مصرفت زیاده چرا لاغر هم میشی من حذف کردم کنارش رژیم هم گرفتم، ...

من شیرینی ، بیسکوییت ، شکلات اینا زیاد میخورم

الان ۵ کیلو اضافه وزن دارم

نون و برنج رو میخوردین؟