2777
2789
موتور داریم عزیز.ولی هوا سرده.امکان فروش ماشین هیچ جوره بدون موافقت خواهرا و برادراش نیست وگرنه من ک ...

موافقت بگیرید بفروشید ی روز ک همه جمعن اگر نه دودستی برید بدید خواهرشوهر

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کن مثلا 206 صندوق دار مدل 92.خیلی قیمت داشته باشه الان 300 400 تومنه

برای. 300تومن  اینجوری میکنن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من فکر کردم پورشه ای بنزی چیزی هست 

حالا اگرم بفروشین بخواد تقسیم بشه بین خواهر و برادرا مگه چقدر گیرشون میاد پولی که از این ماشین گیرشون بیاد و تا سر کوچه هم نمیتونن برن 

خانوما شوهرم اومد من باید برم شما به جز فروش ماشین بگید چی بگم

از طریق مادرشوهرت اقدام کن بگو که انقدر اذیتتون می‌کنه درو دل کن باهاش شوهرت هم باشه بگید با خواهر شوهره صحبت کنه در نهایت  اگه این راه هم جواب نداد  شوهرت رو بفرست  بره با دامادشون حرف بزنه شاید داماده تونست زنشو جمع کنه  

عزیز ماشینو نمیتونیم بفروشیم.اصلا بدون اجازه خواهرا و برادراش نمیشه.به جز فروش راه دیگه بگید.به شوهر ...

نههه دختر تو چقدر ساده ای

از خدا خواسته و‌مرداد حاصل!!

خواهر شوهرت ماشینو بر می داره با خیال راحت می‌بره واسه خودش!

دیگه هم رنگشو نمی بینی

خیلی جدی به خواهر برادرا  پیغام بده این‌ماشینو  همه تون شاهدید که بابا برای من داده بود.الان  میخام معامله کنم فلان ساعت توی محضر فلان همه تون بیایید امضا کنید. من کار دارم عجله هم هست.

بعدشم اخماتونو بکشید توی هم که می خواهیم ماشین بگیریم تعلل می کنید وقت ما از دست می‌ره. کلا طلبکار باشید

قیافه مظلوم و خواهش و التماس بگیرید بیشتر اذیتتون می کنن

و خدا برای من کافیست.....
نههه دختر تو چقدر ساده ایاز خدا خواسته و‌مرداد حاصل!!خواهر شوهرت ماشینو بر می داره با خیال راحت می‌ب ...

سلام عزیزم.خوبی؟

منم با ایشون کاملااااا موافقم.اصلا نبرید خونه مادرشوهر و نذارید اونجا.همسرتون بااااید با برادر بزرگترش یا حتی دوسه تای عاقلترو فهمیده شون صحبت کنه بگه این ماشین خیلی به خرج افتاده میخوام عوضش کنم.این چندوقته هم خیلی پول خرجش کردم.یه وقت تعیین کنین مثلا بگین شنبه صبح بیاین امضاکنین بفروشمش.

کاش و صدهزار کاش که همون وقتی که درحال ساخت خونه بودین قبل عروسی تون و ماشین ثبت نامی به اسمتون دراومده بود همونجا تکلیفشوروشن میکردین.اینومیفروختین اون یکی رو بنام خودتون برمیداشتین.خییییلی حیف شده.چون اونجا احتمالن خواهربرادرا راحت‌تر کوتاه می اومدن.تو قسط و قرض بودین خونه میساختین هنوز عروسی تونو نگرفته بودین هزارن بار راحت تر بود

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
سلام عزیزم.خوبی؟منم با ایشون کاملااااا موافقم.اصلا نبرید خونه مادرشوهر و نذارید اونجا.همسرتون باااای ...

الانم دیرنشده.اگه واقعا پدرشوهرتون واضحا و چندباره گفتن ک این ماشین مال علی هست پس هیچ جوره کوتاه نیاین دیگه.به هیچ عنوان.اینقدمطمئن و قاطع دراین باره صحبت کنین که کسی بخودش اجازه نده حرف دیگه ای بزنه.از موضع ضعفو خواهش و اینا بخواین بگین از دستتون رفته.امیدوارم راحتو بی دردسر حل و فصل بشه 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
ای عزیزم دلت خوشه خواهرشوهرم به شدت پررو هست.تا بره ببینه ماشین در خونه است سریع میاد سوییچو ازمون م ...

گلم خواهرشوهرت که انقد ماشین دوست داره چرا به شوهرش نمیگه یه ماشین بخره براش