2777
2789

خدا ایشالله مرگ بده اینارو که میان دروغ میگن

حالا شاید ماشین چیزی نباشه ولی دروغش خیلی رو عصاب آدمه 

خواهر شوهر سابق منم میومد می‌گفت بابام برا داداشم فلان می‌کنه بهمان می‌کنه 

بعد عقد گفتن ماشین به اسم مادرمونه و شوهر من حق ندارم بیاره منو باهاش ببره اینور و اونور و حتی نصفه شب وقتی اجازه منو گرفته بودن برده بودن منو از ماشینشون پیاده کردن چون به اسم مادرشون بود.

کم کم فهمیدم باباش کلا به این کمک نمیکنه و منو گول زدن 

خدا خیرشون نده و کلی اذیتم کردن

به نظر من در مقابل این آدما هرچی سیاست داشته باشی احمق تر اونی هستن که میبینی و کاری رو که خودشون دوست دارن میکنن

امکان نداره شوهرم بتونه این حرفارو بزنه

یه کم سیاست به خرج بده از گوشی شوهرت خودت پیام بده 

جوری پیام بده از جانب شوهرت که بشینه سر جاش زنیکه پررو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا ایشالله مرگ بده اینارو که میان دروغ میگنحالا شاید ماشین چیزی نباشه ولی دروغش خیلی رو عصاب آدمه خ ...

به خدا من انقد از دروغی که گفتن ناراحتم که اگه همه بگن دخالت نکن و به روش نیار که دروغ گفته هر بار حرف ماشین بشه باز بهش میگم شما که گفته بودین ماشین از علیه.حتی اگه ماشینو بفروشن و همه برادرا و خواهرا پول بگیرن این خواهرشوهرم نباید پولی بگیره چون خودش قبول داره ماشین مال شوهر منه و به گفته خودش چون داداشاش بدن پیله کردن ماشینو بفروشن وگرنه این حرفی نداره

عزیزم هرجوریه ماشین و بفروشید ی موتور بگیرید یا قسطی ماشین بگیرید چون نه شما ن همسرتون زبون ندارید ی بار پتوپید بهش بشینه سرجاش 

از همون اول اگر شما بهش رو نمیدادی ک با ماشین بره بیاد و میگفتی خودم احتیاج دارم و شماهم مدام بهش زنگ میزدی تا ماشین و بگیری اینجوری نمیشد

برای زندگیتون چهارچوب انتخاب نکردید

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

۱ـتقسیم‌ارث به شما ربطی نداره

هر صحبتی شد بگید وراث باید حرف بزنن. عروس دامادی که در کارهای وراثتی دخالت کنن فقط بی آبرویی براشون می مونه 

۲- ماشین رو بفروشید ،بذارید روش بنام خودتون بخرید

اورد و دستورهای خواهرشو ارجاع بدید به شوهرش. هر بارزنگ میزنه به شوهرتون گوشی رو بردارید زنگ بزنید به شوهرش بگیر خانمتون فلان جاست طاهرا به کمک شوهر خودش نیاز داره. به مادرشوهرتونم بگید بابت دخالت‌های دخترتون زندگی من داره به مشکل بر می خوره شما بعنوان بزرگتر وظیفه تونه از دخالتش جلوگیری کنید هیچ خوب نیست من که عروس کوچک هستم مستقیما وارد بحث با خواهر شوهر یشم

با خواهرش سرد و سنگین باشید 

زنگ زد یکی درمیون جواب بدید گوشی رو از شوهرتون بگیرید بگید جایی هستیم برامون مقدور نیست مگه آقای فلانی( شوهرش) نیستن؟ 

چشته  خورش کردید. تا این عادت از سرش بیفته طول می کشه یه کم حوصله بخرج بدید

و خدا برای من کافیست.....
عزیزم هرجوریه ماشین و بفروشید ی موتور بگیرید یا قسطی ماشین بگیرید چون نه شما ن همسرتون زبون ندارید ی ...

موتور داریم عزیز.ولی هوا سرده.امکان فروش ماشین هیچ جوره بدون موافقت خواهرا و برادراش نیست وگرنه من که از خدام بود همین الان میرفتم زیر قیمت میدادم بره

شوهر من خیلی بی زبونه.واقعا و از ته دل ازسرویس دادن به خواهرش بدش میاد ولی نمیتونه نه بگه.الان برا م ...

اینا که اینقدر مال و اموال دارن یعنی این خانم این همه سال نمیشد یه ماشین واسه خودش بخره ..عجیبا غریبا

کاش همون روز که خانه پدرشوهرت همه تایید کردن ماشین برا شوهرت یه دست نوشته گرفته بودی برا الااان 

الانم هرچه زودتر تکلیف مشخص کنید بهتر چون بعد پدرشوهرتون برا تمام وراث میشه باید تقسیم بشه چون سند به نام پدرشوهرت مگر اینکه اثرانگشت وامصا ازمادرشوهروپدرشوهرتون بگیرید 

۱ـتقسیم‌ارث به شما ربطی ندارههر صحبتی شد بگید وراث باید حرف بزنن. عروس دامادی که در کارهای وراثتی دخ ...

عزیز ماشینو نمیتونیم بفروشیم.اصلا بدون اجازه خواهرا و برادراش نمیشه.به جز فروش راه دیگه بگید.به شوهرم بگم ببره بذاره در خونه مادرش بگه خانومم گفته تا تکلیف مشخص نشه من دیگه سوار نمیشم؟

اینا که اینقدر مال و اموال دارن یعنی این خانم این همه سال نمیشد یه ماشین واسه خودش بخره ..عجیبا غریب ...

شش هفت تا خونه دارن.اون دفعه مادرشوهرم بهش گفته تو ماشین لازمته دیگه خونه بخر برو برا خودت ماشین بخر باز رفتن پولاشونو دادن خونه تا به قول خودشون اجاره بگیرن