2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 106 پست

من نگرانیتو درک میکنم ولی بی منطقی واقعا اسی!

شوهرت هرفکری که تو سرش داره، درحال حاضر با این لحن با دختره صحبت کرده!  درسته خیانت راحت شده ولی دیگه اونقدارم مردا بیشعور نشدن که! مگه اصن طلاق دادن و جدا شدن به این راحتیاس؟ اون دختره هم اگه خیلی به ایشون علاقه داشتن، زن یکی دیگه نمیشدن...

داد ر و بیداد کردم سرش گفتم گمشو برو بیرون جلو چشمم نباش اونم رفته از دیشب

معذرت میخوام ولی افتضاح ترین کار ممکن رو کردی

خودت داری راه رو باز میکنی واسه یکی دیگه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخشید عزیزم نمیخوام تو دلت خالی کنم ونگرانت کنم فقط حواست باشه این ظاهری نباشه که بخواد یواشکی بره باهاش این نشونت نداده باشه که اعتمادت جلب کن بعد بره پی خوش گذرونیش البته این یه حدس گلم 

رک و پوست کنده به شوهرت بگو کلاهتو قاضی کن اگه منو میخای و با دنیا عوضم نمیکنی پس حال بدت و هرروز مش ...

بخدا ح ف منم همینه چرا همه اومدن میگن آفرین ب شوهرت . من چیکار کنم وقتی ظاهر و باطنش یکی نیست اکه تپ چت ب دختره اونطوری کفته پ این حال خرابش چیه اون دختره رو چزونده گفته من عاشق زنمم ک بیشتر بسوزه.  قشنگ ب همه چی فکر کرده خواسته حال اونو بگیره ک اره من خیلی خوشبختم دلت بسوزه . ولی اون چیزی ک پیش منه اون آدمی ک کنار منه نشون میده چقدر حال دلش داغونه 

اخه یه دختر چقدرررررر میتونه لاشی باشه بدونه طرف متاهله بهش پیام بده یاد گذشته هارو براش زنده کنه

اروم باش

شوهرت که خیلی خوب جوابش و داده

نباید سر شوهرت داد میزدی و میگفتی گمشو

باید رفتارت منطقی باشه

اون دختره هرزه س ولی شوهرت به تو متعهده اینم به اون دختره گفته

اگه میگی شوهرت بهم ریختس یا هرچی چون دوست نداره زندگیش با شما بهم بخوره و این دختر رابطتتون و خراب کنه و تو رفتارت باهاش عوض بشه

دقیقا مثل این رفتاری که باهاش کردی

خیلی راحت میتونست پنهون کنه اما نکرد پس نباید سرزنشش میکردی

الان هم برو زنگ بزن بهش و بگو که عصبانی بودی یه چیزی گفتی و بعدش هم اصلا یاداوری نکن

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

اگه براش مهم نبوده چرا انقدر حالش خرابه این چند وقته خودشو خفه کرده آنقدر مشروب خورده

ببین زخم خورده شاید 

شاید فکرشو نمیکرده این جوری بشه 

این شخص این قدر اذیتش کنه می دونی شاید از خودش عصبانی هست چرا اینو نگه داشته بوده 

منم همین طور بودم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
بخدا ح ف منم همینه چرا همه اومدن میگن آفرین ب شوهرت . من چیکار کنم وقتی ظاهر و باطنش یکی نیست اکه تپ ...

حرفا منو بهش بگو رک بگو مردا تو لفافه حرف بزنی نمیفهمن 

بهش بگو بخدا احسان خیانت کنی زندگیت رو آتیش میزنم اگه میخایش هنوز طلاقم بده بدون مهریه میرم پی زندگیم

البته الکی بگو بی مهریه که حرف دلشو بزنه

و با پیام نگو زنگش بزن بگو

سلام عزیزم من با نظر بقیه مخالفم ک چیزی بینشونه و پیاما ساختگیه چرا اذم باید خودشو تو دردسر بندازه و اعتماد زنشو خدشه دار کنه 

دختره رو پیدا کن برو جلو خونشون مادر پدرشم صدا کن به درستی پیامارو نشون بده موضوعو بگو بگو دفعه بعد ابرو حیثیت براتون نمیزارم تو محله تون 

بعدم با شوهرت صحبت کن بگو اگه جندس اگه ولت کرده دلیل نمیشه بخایبخاطرش ناراحت باشی یا هر شب مشروب بخوری اون اگه ناراحت بود طلاق نمگرفت ب تو پیام بده خیلیم خوشحاله طلاق گرفته 

بعدم اگهمیخای ادامه بدی ب کارات یا بهای الان یا یک سال دیگه باهاش ارتباط برقرار کنی همین الان دوستانه جدا شیم بهتره. 

حالا بازم میای میگی خواهرشوهرم بچه ست ولی مادرشوهرت که بچه نبود بچه ۵ ساله اش از دوست اش جدا کنه و ده سال دیگه دوستیشون ادامه بده و حتی چه بسا شماره شوهرتم از خواهرشوهرت گرفته باشه و بهش پیام داده باشه 

تو این داستان فقط به شوهرت بد شده 

ریحان ده سال ازدواج کرده و صد در صد شماره شوهرت حذف کرده بود پس دوباره از کسی گرفته 

پا نشی بری در خونشون ها فقط ازش شکایت کن به هیچ عنوان و خواهشاً بدون مدرک و راه حل قانونی جلو نرو بر ...

اسی اینکارو بکن حتماااا

با شکایت هم شوهرتو میترسونی هم اونو میشونی سرجاش

ببین شوهرت ممکنه سرد شه یا مخالفت کنه ولی اعتنا نکن و شکایت کن 

این دخور دست بردار نیس مطمئنم ،فقط با شکایت اینا ادم میشن

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"