2777
2789
عنوان

از آقای کمیل پربازدید 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 63 پست
از خودشیفتگی استارتر اون تاپیک حال بهم زن تر ندیدم

خودشیفته نبود بنده خدا خودشو له کرده بود پسره ببینتش، بعد میگفت واسش جنگیدم. یارو کارگر افغانی هم باشه اینطوری پا نمیده میگه حتما مدفوع خاصی هستم شکل و بوم خاصه

استارتر؟ اون که داشت به پسره التماس میکرد

خیر خانوم فقط خواسته خودش واسش مهم بود

پسره و بلاهایی که سرش اومده واسش اهمیت نداشت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اگه جای پسره بودم یه دختر اینجوری ابروم رو توی کل دانشگاه برده بود که حتی استادا هم فهمیده بودن ...

اصن یه پسر این کارو باهاش بکنه

خشتکشو نمیکشی سرش؟

بخدا که میکشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حالا پسره همچین آش دهن سوزی هم نبود

شبیه آقای نعمتی شمعدونی بود 

ولی عشق و عاشقی قیافه نمیشناسه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
پررو پررو میگفت خانواده من یادم دادن بجنگم واسه هر چی که خواستمانگار میخواد پت یا عروسک بخرهگفتم بهش ...

اصلا نمی‌فهمه باید برای چی بجنگه برای چی نه ...

اصلا تعریف جنگیدن رو نمیدونه 🤣

دختره واقعا عقل نداره ...

جنگیدن برای عشق وقتی میشه که طرف تو رو خواسته ولی خانواده تو مخالفت گردن بعد تو با خانواده کلی حرف و دعوا میکنی تا اوگی بدن

اونموقع به این میگن جنگیدن واسه عشق 😐

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خودشیفته نبود بنده خدا خودشو له کرده بود پسره ببینتش، بعد میگفت واسش جنگیدم. یارو کارگر افغانی هم با ...

نخیر

شما داری عمقی نگاه نمیکنی به قضیه

توی همون تاپیک هم توضیح دارم کامنتم باید صفحه ۱۰۸ یا ۱۰۹ باشه میتونید برید بخونید

اصلا نمی‌فهمه باید برای چی بجنگه برای چی نه ...اصلا تعریف جنگیدن رو نمیدونه 🤣دختره واقعا عقل نداره ...

همینجنگم خیلی فرسایشیه

من کردم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

شبیه آقای نعمتی شمعدونی بود ولی عشق و عاشقی قیافه نمیشناسه

آقای نعمتی کدوم کاراکتر بود ؟ بگین منم تصور کنم

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

اصلا نمی‌فهمه باید برای چی بجنگه برای چی نه ...اصلا تعریف جنگیدن رو نمیدونه 🤣دختره واقعا عقل نداره ...

آخه اصن جنگیدن معنای دیگه ای داره

تو بجنگی کسیو به زور مال خود کنی که نمیخوادت و بابت این جنگیدن دهنشو سرویس کنی، جز ارضای خودشیفتگیت کاری نکردی

و ما نباید فک کنیم ته جنگیدن ها به دست اوردنه

قاطی کزده بود که چرا من این پسره رو به دست نیاوردم

دختر خوب مگه پیشفرضت به دست اوردن بود؟ حیوون خونگی که نیست، آدمه

آخه اصن جنگیدن معنای دیگه ای دارهتو بجنگی کسیو به زور مال خود کنی که نمیخوادت و بابت این جنگیدن دهنش ...

اخه پسره خیلی محترمانه قهوه ایش کرد.معلومم بود خیلیییی عصبانیه

آقای نعمتی کدوم کاراکتر بود ؟ بگین منم تصور کنم

اسانسور چی

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
سرئال شمعدانی خواستگار زیبا

وای همون که تو اسانسور بیمارستان کار میکرد؟ خخخ

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️