2777
2789

همش میگه اون مینا که ننه بابا و داداشش بیسواد بودن (دخترعموم)

رفته تیزهوشان که دندون قبول بشه داره درس میخونه 

دختر همسایمون فاطمه چه قیافه ای گرفته بود داشت میرفت دانشگاه منم چقدر دوست دارم تو بری دانشگاه 

اگه دانشجو بودی روز دانشجو بهت تبریک میگفتم ولی نرفتی که درس نخوندی 

همه هم سن سال هات دارن میرن دانشگاه کسایی که ننه باباهاشون سلام بلد نیستن بکنن حرف بلد نیستن بزنن آب دماغشونو نمیتونن بکشن بالا بچه هاشون دارن میرن دانشگاه حتی فلانی !

دیگه واقعا از کار های مامانم و حرفاش خسته شدم 

من از زندگیم راضیم از کارم راضیم دلم نمیخواد مقایسه بشم دلم نمیخواد برم دانشگاه و رشته هایی که بهش علاقه ندارم 

دلم نمیخواد اکس حرومدزادمو خدایی نکرده ببینم 

من اگر دانشگاه نمیرم چون هنر دوست دارم و هنر رشته پرخرجیه و بخاطر اینکه مامانم هزینه هاش روی دوشش نیوفته نرفتم :)

من عاشق گریم و نقاشیم ولی چون وسایلش گرونه نمیرم رشتشو بخونم بخاطر مامانم که چون پدر ندارم کسی نیست هزینه هاشو پرداخت کنه 

اخه چرا مامانم درکم نمیکنه ؟ چرا چون ی سگی رفته به زور دانشگاه منم باید حتما برم؟ چرا وقتی از درس خوندن بدم میاد باید درس بخونم؟ 

من همین دیپلمم به زور گرفتم 🥲🚶🏼‍♀️

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

من خیلیدپشیمونم اسی موقع کنکور درس نخوندم به اندازه تمام دنیا پشیمونم

اینقدر اذیت میشی بعدا ک حد نداره 

بشین بخون درست قبول شی 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلیدپشیمونم اسی موقع کنکور درس نخوندم به اندازه تمام دنیا پشیمونماینقدر اذیت میشی بعدا ک حد ندار ...

من رشته دلیرستانمم بدون علاقه رفتم 

منم مامانم میگه فلانی از روستا این همه راه میره دانشگاه تو هنوز نرفتی ، منم گفتم هرکی ی علاقه داره بلاخره یکی زود میره یکی دیر میره ی نفر هم اصلا دلش نمیخواد نمیره همه که مث هم نیستن .

دیگه چیزی نگفت 

خوب الان نرفتی دانشگاه برنامت چیه؟بمونی خونه درو دیوار رو نگاه کن؟حداقل برو کلاس طراحی دوخت و کلاس خیاطی همزمان  که هم هنریه هم به نقاشی نزدیکه هم درامد زاست 

اینده رو کی دیده ؟مادرت دلسوزته خودتم دلسوز خودت باش 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خوب الان نرفتی دانشگاه برنامت چیه؟بمونی خونه درو دیوار رو نگاه کن؟حداقل برو کلاس طراحی دوخت و کلاس خ ...

رفتم میکاپ دیگه 

منم مامانم میگه فلانی از روستا این همه راه میره دانشگاه تو هنوز نرفتی ، منم گفتم هرکی ی علاقه داره ب ...

هعییی

رفتم میکاپ دیگه

خوب همونو قشنگ ادامه بده 

مادرت ببینه داری به استقلال و درامد میرسی نگرانی هاش کمتر میشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خوب همونو قشنگ ادامه بده مادرت ببینه داری به استقلال و درامد میرسی نگرانی هاش کمتر میشه

اوم