2777
2789
عنوان

به نظرتون مامانم غیر منطقی حرف میزنه⁉️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 62 پست
من دانشگاه نرفتم‌ولی تو اموزشگاه درس دادمانلاین درس دادمب جا چهار سال دانشگاه و بشینم مسخره بازی بچه ...

واقعا با محیط دانشگاه حال نمیکنم 

با پسرا راحت نیستم تو کلاس جایی معذبم

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار مامانت غلطه ولی شما هم بعدا پشیمون میشی که درس نخوندی الان وقت درس خوندنته نه ده سال دیگه به رشت ...

عزیزم رشته هنر کم هزینه رو میگی؟

خب الان من علاقه ای به درسای انسانی ندارم چه کنم که سطحم بره بالا؟

توی شغلت پیشرفت کن، برای شغلت برنامه داشته باش، اگرم میخوای دانشگاه رو ادامه بدی توی رشته ای که دوست داری باید واسش پس انداز کنی، کلا پوله که تو رو نجات میده اینجوری بگم بهت، البته این تاسف باره، این شرم آوره که دنیا این مدلی شده اما من دارم تجربه خودمو بهت میگم، وقتی پول نداشته باشی و مجرد باشی متاسفانه باختی اصلا کسی تو رو آدم حساب نمیکنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
توی شغلت پیشرفت کن، برای شغلت برنامه داشته باش، اگرم میخوای دانشگاه رو ادامه بدی توی رشته ای که دوست ...

دوست دارم مهاجرت کنم 

برم از طریق دوره های زبان خارج از کشور 

اونجا هنر بخونم 

حالا هک که نمیخوای بری دانشگاه حداقل بچسب بع یه کاری دیگه یا دانشگاه یا کار 😂😂

صد در صد میکاپ 🥹😂

من خیلیدپشیمونم اسی موقع کنکور درس نخوندم به اندازه تمام دنیا پشیمونماینقدر اذیت میشی بعدا ک حد ندار ...

من خوندم چیزی که دوست داشتم نشد

اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید                 بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

اموزشکاههای هنر و نقاشی، فنی حرفه ای ، اگر یه دیپلمه ی بیکار یا منشی و فروشنده شدی حق با مادرته

اخه دانشگاه رشته هنر اونم با تورم و گرونی دلار همه چیز پرخرجه