2777
2789
عنوان

از آقای کمیل پربازدید 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 63 پست
شوخی نکننن خب الان دختره کشته مرده غنچه لب نعمتی شده؟ چرا انقدر پافشاری هییی

چون یا خودشیفته اس 

یا عزت نفس نداره 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

حالا نه که همه رو هوا باشن من خودم یبار بعد۴ سال عشقمو اعتراف کردم و اینکه راضیم نزاشت غرورم حتی یکم ...

ابجی من خودم پسرم معذرت میخام از اول نگفتم خب میدونم شمام فک کردید که دخترم اصلا قصد توهین و یا سو گیری ندارم بله قبول دارم خیلی پسرا داریم که اینجورین ولی خب قبول کنین اینجوری هم نیست که همه اینطوری باشن که خودتونم میگید همه اینجوری نیستن ببینید تو این فضای نینی سایت همیشه اینجوریه که همه ناراحتن از رابطشون با مرد جماعت چرا؟ چون کسایی که دلشون گرفته و میخان یه جایی برای تخلیه اون ناراحتیشون پیدا کنن میان اینجا ولی کسایی که خوشبختن چی؟ کسایی که با یه ادم با شخصیت هستن چی؟ کی میان خوشیاشونو بمن و شما بگن؟ با تمام احترام میگم که همه ی ما چه زن چه مرد خوب و بد داریم و متاسفانه جمعیت ناراضی همیشه چون دارن اعتراض میکنن دیده میشن اما راضی ها که صداشون در نمیاد باید با اون مردا که اینطورین خب بشدت باهاشون برخورد بشه ولی امیدوارم احترام بهم بزاریم و همه رو بد نبینیم و کینه از غیر همجنسامون بدل نگیریم چونکه واقعا روحو روان خود ما ادماست که بخاطرش از بین میره ببخشید که زیاد شد امیدوارم منظورمو درست و بدون سو تفاهمی رسونده باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ابجی من خودم پسرم معذرت میخام از اول نگفتم خب میدونم شمام فک کردید که دخترم اصلا قصد توهین و یا سو گ ...

بله متوجه هستم 

همه جا خوبو و بد هست 

و دقبقا منم گفتم همه اینجوری نیستن 

تجربه خودم واقعا تجربه تلخی نبوده و 

حتی با اینکه گفت نه اما فهمیدم لیاقت ۴ سال عشق یکطرفه منو داشته دقیقااااااا آدم درستش بوده،

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

بله متوجه هستم همه جا خوبو و بد هست و دقبقا منم گفتم همه اینجوری نیستن تجربه خودم واقعا تجربه تلخی ن ...

خداروشکر 

راستش من تجربه خیلی تلخی از پارتنرم داشتم افسردگی گرفتم کارم به عمل قلب کشید البته ما دوستیمون طولانی تر از شما بود 

با اینحال ارزوی خوشبختی براش میکنم همیشه به خودم میگم ما ادمای درست هم نبودیم هرچند من نمیخاستم اینو قبول کنم و از این موضوع خیلی ضربه خوردم