2777
2789
عنوان

از آقای کمیل پربازدید 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 63 پست
آخه اصن جنگیدن معنای دیگه ای دارهتو بجنگی کسیو به زور مال خود کنی که نمیخوادت و بابت این جنگیدن دهنش ...

دقیقا 

ببین چجوری ر*ده بود تو اعصاب پسره که اینجوری جوابش میداد ...

اونم ۴ صبح ؛ ول کن هم نبود 😐

بابا چقدر تو آدم لِول پایینی هستی ...

چقدر یکی میتونه ،خودش رو کوچک کنه 

همان اول که گفته نه باید با یه خداحافظ تمامش میگردی ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اخه پسره خیلی محترمانه قهوه ایش کرد.معلومم بود خیلیییی عصبانیه

حق داشت

و واقعا مودبانه صحبت کرد در مقابل بچه بازی و حماقت استارتر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای همون که تو اسانسور بیمارستان کار میکرد؟ خخخ

آره 🤦🏻‍♀️🤣

تازه تو عکس پروفایلش پسره لباشم غنچه گرده بود 😐🤣

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

دقیقا ببین چجوری ر*ده بود تو اعصاب پسره که اینجوری جوابش میداد ...اونم ۴ صبح ؛ ول کن هم نبود 😐بابا ...

همون

حتی خودشیفتگی رو از اینجا هم ببین

۴ صبح پیام داده طرف داره میگه خوابم میاد خستم کلاس دارم

میگه خب که چی منم فردا ارائه دارم😐 یعنی رسماطرف مقابل و احساسات و زندگیش و همه چیش پشم

توقع داشت پسره میومد کف پاشو ماچ میکرد که راضی میشد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حقیقتا اسی خودشو نابود کرد پسرارو زیاد رو داد و منت کشید یابو برشون میداره

اصلا ربطی نداره هرکسی باید بره دنبال کسی که براش ارزش قائله نه اینکه بری دنبال کسی که بهت اهمیت نمیده 

الان اینهمه پسر به دختری که دوست دارن پیشنهاد میدن اونام رد میکنن خب اینکه دلیل نمیشه 

میگما پسره چرا کات کرده بود باهاش اینو نفهمیدم

پسره اصن وارد رابطه نشده بود که کات کنه

اصلا ربطی نداره هرکسی باید بره دنبال کسی که براش ارزش قائله نه اینکه بری دنبال کسی که بهت اهمیت نمید ...

عزیزم پیشنهاد یبار 

دوبار 

سه بارررررر 

نه که سرویسسسسس کنی طرفوووو 

بعدم تا جایی که تجربه ثابت کرده پسرااااا کلا همینجوری رو هوان یکم زیاد رو بدی دیگه واویلا

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

آره 🤦🏻‍♀️🤣تازه تو عکس پروفایلش پسره لباشم غنچه گرده بود 😐🤣

شوخی نکننن  خب الان دختره کشته مرده غنچه لب نعمتی شده؟ چرا انقدر پافشاری هییی

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

اصلا ربطی نداره هرکسی باید بره دنبال کسی که براش ارزش قائله نه اینکه بری دنبال کسی که بهت اهمیت نمید ...

حالا نه که همه رو هوا باشن 

من خودم یبار بعد۴ سال عشقمو اعتراف کردم 

و اینکه راضیم نزاشت غرورم حتی یکم بشکنه آرزوی موفقیت کزدم وتمام:)

این دیگه شورشو دراورده

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

چرا می‌گفت آبروی منو بردی دختره چیکار کرده بود؟

عالم و آدمو خبردار کرده بود که پسره رو دوست داره

دوستاش صد بار بهش پیام داده بودن

حتی تا اساتید هم فهمیده بودن لین پسره رو میخواد

حیثیتشو برده بود