2777
2789
عنوان

برادر شوهر نفرت انگیز من

409 بازدید | 14 پست

خیلی اذیت کرده این برادرشوهرم قشنگ عین زن ها خاله زنک بازی دراورده حرف درست کنه و همش دنبال داستان ک منو جلو شوهرم خراب کنه همشم به خاطر حسادت زنش ب منه خواست منو از چشم بندازه چون من بعد اون اومدم ک خودش فراموش نشه و به هدفشم رسید و برام مهمم نیست دیگه ک خانواده همسرم دوسم داشته باشن یا نه 

اما شوهرم مجبور میکنه رفت و امد کنیم و من واقعا دلم نمیخاد حتی صداهاشونو دیگه بشنون به شدت عصبی میشم و استرس و تپش قلب میگیرم

خسته ام از جنگ با زندگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به همسرت بگو بزار یه ماهی رفت وامد نباشه یا حداقل من حضورمو کمرنگ کنم که حداقل بفهمند منم آدمم ناراحت میشم درک کنند ادمو رفت وامد من یعنی من این حرفها و رفتارها حقمه بیشتر اینجوری رفتار کنید عزیزم یه کم خودتو سنگین تر بگیر عزیز ترهم میشی احترامت هم بیشتر بشه از قدیم گفتن بیشتر که باشی اضافی میشی 

هر کاری میبینی درسته انجام بده همون کاری که بهت ارامش میده من خانواده همسرم خوبن اما باید تو دست و پاشون باشی ما سه تا عروسیم من شاغلم توقع دارن مدام اونجا باشم و خدمت کنم منم خیلی کم میرم هر سال سه بار میرن مسافرت با خرج پدر شوهرم هر سه تا عروس رو هم میبرن من اصلا نه ناراحت میشم نه میرم همراشون ترجیح میدم خودم خرج کنم و لذتش رو ببرم نه اینکه همراشون باشم و فقط به فکر شکم بقیه باشیم و همش غذا درست کنیم و ... الان سه تا عروس رو با هواپیما برده کربلا اصلا مهم نیست برام،شما هم خودتون رو اذیت نکنید خانواده همسر هیچوقت نمیتونه عروس رو دلی دوست داشته باشه همش نمایشی هست بچسب به پدر مادر خودت از من به شما نصیحت

نرو طرفشون‌. شوهرت میخواد سرتو ببره؟!هر چی میخواد بشه بشه.

ن سرمو نمیبره.ولی بعدش اتفاقی افتادنی دست از سرم با سرزنشاش برننیدارا منم شخصیت ارومی دارم با کسی کاری ندارم اصلن بلد نیستم

خسته ام از جنگ با زندگی

خودم یه برادرشوهر اینجوری داشتم الان ۸ساله هرجا اون باشه نمیرم حتی دیدنش برام عذابه فکرشم نمیتونم بکنم یروزی شوهرم بگه بیا بریم طرفشون یا دعوتشون کن چون خودش رفتاراشو دید تا اونجاهم که میتونه خودشو دور نگه میداره ازشون

چطور شوهراتون مجبور به رفت وآمد میکنن؟یعنی میگه اگه نیای طلاقت میدم؟میکُشمت؟چطوری؟

عزیزم بعدش باهام خیلی بد رفتار میکنه منم غریبم کسی و ندارم 

خسته ام از جنگ با زندگی

به همسرت بگو بزار یه ماهی رفت وامد نباشه یا حداقل من حضورمو کمرنگ کنم که حداقل بفهمند منم آدمم ناراح ...

ن اصلا اینا اینجوری نیستن همیشه خدا طلب دلرن از ادم میان تو خونم بعد ب خودم کم محلیذمیکنن و میرن تو قیافه

خسته ام از جنگ با زندگی

خودم یه برادرشوهر اینجوری داشتم الان ۸ساله هرجا اون باشه نمیرم حتی دیدنش برام عذابه فکرشم نمیتونم بک ...

شوهر منم میبینه خودشم دل خوشی نداره ولی ازشون دست نمیکشه انقدر بدبخته

خسته ام از جنگ با زندگی

عزیزم بعدش باهام خیلی بد رفتار میکنه منم غریبم کسی و ندارم

هیچی نمیشه ۲روز بد رفتار میکنه روز سوم مجبور میشه رفتارشو درست کنه ولی وقتی شما کوتاه بیای تا آخر عمر بهش یاد دادی سر هرچیزی تو با من بدرفتار کنی کوتاه میام حالا باز خود دانی

هر کاری میبینی درسته انجام بده همون کاری که بهت ارامش میده من خانواده همسرم خوبن اما باید تو دست و پ ...

اینا هم همینجورین تیم درست میکنن تنها میکنن هر سری یکی و اوایل ک توشون بودم میدیدم خیلی ادمای بد ذاتی هستن

خسته ام از جنگ با زندگی

ن سرمو نمیبره.ولی بعدش اتفاقی افتادنی دست از سرم با سرزنشاش برننیدارا منم شخصیت ارومی دارم با کسی کا ...

شخصیت اروم هر جایی خوب نیست.

باید قطع و مقتدر باشی. استقلال داشته باش.

نبابد جوری رفتار کنی ک ب خودش اجازه سرزنشت رو بده.

شوهرا زود سو استفاده میکنن از چتد نوع زن

بی سر زبون

ساده

خاتواده خوبی پشتش نباشه زنه

بی عرضع

........

فرض کن ی نفر خاتوادش پشتش نیست اینو ب شوهزش نگفته. ولی شوهر از حرکات رفتارش متوحه میشه. 

هر ظلمی رو بپزیری  بترسی  کارت تمومه. تا اخر عمرت بابد ادامه بدی.

اون ک گفتم ی مثال بود..

از-هیچی نترس. شوهرت هر کار میخواد بکنه. سرزنش کنه غر بزنه....قهر کنه. تا کی میتونه؟ اخرش کوتاه میاد. اگ تو کوتاه نیای البته

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪