2777
2789
عنوان

شما باشید چی جواب شو میدید عروس😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توهینی کرده یا مثلا خودمونی تر حرف زده؟عزیزم معلومه که بین شما و مادرتون فرق هست ،مثلا صحبت خواهرشوه ...

مثلا اولش فرستاده ببین قشنگ هستن یا نه 

مامانم گفته نه 

بعد گفته فلان تومن 

مامانم گفته گرون هم است 

بعد گفته شما چ میدونید از قیمت ها شما اصلا این چیزا حالیتون نیست  و...

خب چ فرقی تو این مکالمه باید باشه😑

اتفاقا خوب می دونسته طرف چتش کی بوده و اگر بخوای ده به دهنش بزاری بیشتر جنجال میکنه و شوهرش رو هم می ...

شوهرش غلط کرده بیفته ب جون من 

صب کن حضوری ببینمش جرش میدم داداشمم جر میدم 

فقط من طاقت بیارم این دو تا رو ببینم

😂👍اون باید بفهمه من برگ جغندر نیستم

من جای شما باشم خودم دهن به دهن نمیشم..یا سکوت میکنم یا ‌به داداشم میگم بره باهاش حرف بزنه...مثل خودش...تا هم داداشت هم زنداشتت بدونن که تو برگ چغندر نیستی...به خودش پیام میدی یا صحبت کنی دوتام میذاره روش میره میگه کشدار میشه...

هیچوقت هم با داداشت دعوا نکن ...هیچوقت..خیلی محترمانه بهش بگو

همیشه یادت باشه هیچوقت هیچ چیزی با دعوا حل نمیشه خواهرم.. مشکل بزرگتر میشه...به داداشت گفتی دیگه به روش نیار...دیگه هم هر چیزی گفت نظر ندین بگین برو با شوهرت مشورت کن..نهایت اینه هزینه هاش براتون سنگین بود به داداشت میگین خودش سبک سنگین میکنه.. همیشه باهم خوش