2777
2789

من دو روز پیش خیلی یهویی شروع کردم تیکه انداختم و بحث کردم و اینا اینم هیچی نگفت فقط گفت ک چی میگی من نمی‌فهمم منظورت چیه ی جام گفت تو همه چی منی ولی عشق ن چون باور ندارم اینو ک نگفت من هرچی از دهنم در آمد گفتم خیلی سخت بود دو روزم گریه کردم 

بعد دیشب دیدم ی استیکر ساده ک برا قبلا رو پاک کرده منم عکسامو پاک کردم بهش زنگ زدم برگشت گفت جان گفتم هیچی گفت برا هیچی زنگ زدی گفتم میخواستم قطع کنم جواب دادی گفت چرا اون وقت دستت خورده اشتباهی زنگ زدی گفتم چرا ی استیکر ساده رو پاک کردی انگار ک طرف لنگ اون چیز مسخره بود چ معنی داره مثلا گفت میخواستم مزاحمت نشم چیزی نباشه بخوام ببینم پیام بدم بعد گفتم باشه دیگه خدافظ همونننن دقیقه پیام داد 

گفت ک برام مهم نیست کی آمده پیش تو راجب من بد گفته ولی بدون هرچی هست دروغه من هیچ دوستی ندارم اگه داشتم خب میگفتم اره دارم ولی وقتی یهو میای اونجوری با آدم حرف میزنی خیلی بده اول فکر کن یکم بعد منم گفتم به هرحال مگه این دیگه چیزی و تغییر میده ؟ تو خودت گفتی عشقی وجود ندارد پس جایی ک عشق نی چرا با کلمات بازی کنیم گفت چ کلمه ای گفتم هیچی دیگه تموم شد بهت گفتم ک منم همه چی و پاک کردم شب بخیر 

دیگه چیزی نگفتتتتت بنظرتون بد جواب دادم ؟؟🥺

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رلته

اره من برگشتم بهش گفتم معلوم نی با چند نفری خدا می‌دونه بعد اون شب جواب منو ندادی امروزم زنگ زدم ناراحت بود یکم تا اینکه پیام داد الان فهمیدم فکر می‌کنه کسی امده به من چیزی گفته من اینجوری گفتم 

آخه من هیچ وقت نمیرممم بعد اینجوری ام حرف نمی‌زنم 

اینم مغروره منم تاحالا ندیدم پیام بده اصلاااا بخواد توضیح بده بنظرتون پیام دادنش ی پوئن مثبته ن؟ من خیلی بد جواب دادم ؟ مثلاً فهمیده دلم باهاشه؟ من می‌خوام بفهمه این دفعه مثل قبل نی 

خودت چی فکر میکنی عزیزم؟

ریدم یعنی ؟ من میخواستم بدتر ناراحت شه بدتر شک کنه و بفهمه این دفعه واقعا تمومه بنظرت اینجوری نشد ؟ 

نبابا گناه داره ببین اول چجوری حرف میزنه باهات

من اصلااا تعجب کردم اینجوری گفت الان به نظرت از این پیام های جدیدم چی برداشت کرده ؟ من می‌خوام واقعا فکر کنه تموم شده 

اره من برگشتم بهش گفتم معلوم نی با چند نفری خدا می‌دونه بعد اون شب جواب منو ندادی امروزم زنگ زدم نار ...

غرور چیه دیگه

پسری که علاقه داشته. باشه یا عاشق باشه غرور واسش معنایی نداره کف پاتم لیس میزنه حتی بهونه هم بیاری حتی تیکه هم بندازی هزارتا توضیح میده و نمیزاره حتی دو دقیقه ناراحت باشی چون می‌ترسه از دستت بده

این آدم تورو جدی نگرفته 

بابا نمی‌خواد تورووقتی میگه عشق نباشه و فلان آخه پسری که علاقه داشته باشه به یه دختر دلش نمیاد همچین ...

اخههههه چرا پس باید بیاد اینجوری بگه اولین باره من همچین حرکتی ازش میبینم