2777
2789
عنوان

دخترم هیچی نمیخوره داره دقم میده

399 بازدید | 42 پست

ده ماهشه اصلا غذای کمکی هیچی نمیخوره  فقط شیر خشک 

و به سختی  قطره مولتی ویتامین و آهنشو میدم اونم تو شیشه با آب قاطی میکنم با گوشی حواسشو پرت میکنم تا بخوره 

اصلا قاشق ببینه روشو میکنه اونور با دستاش بال بال میزنه که یعنی نده نمیخوام 

حتی مزه نمیکنه ببینه چیه ؟چه طعمیه!

دیگه ازش نا امید شدم  جز شیر چیزی نمیدم ولی دلم آشوبه 

نمیتونم کنار بیام نمیدونم چیکار کنم دکتر گفت اگر نخورد به هیچ وجه به زور نده تا یکسال اولویت با شیره ناراحت نباش درست میشه با این حرفا دارم خودمو دلداری میدم فعلا 🙄

کسی راه حلی نداره 

وقتی گشنس 

غذارو بریز توی ظرف بذار جلوش و برو به کارات برس

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم بزار خودش کشف کنه اونجوری براش جالب تره تا اینکه یکی بریزه تو حلقش😂🙄البته ببخشیدا 

قطره و اینارو ک نمیشه خب باید همونجوری به خوردش بدین ولی خب غذا رو میشه بزاری خودش بخوره درسته کثیف کاری داره ولی شاید کارساز باشه

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه جوره امتحان کردم فایده نداشت اوایل به بستنی دهن باز میکرد الان اونم نمیخوره هیچی یعنی هیچچچ حتی ...

هیچ وقت بستنی نده به بچه 

اکثر بچه ها بستنی بخورن بد غذا میشن

تازه پر از قنده

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تا وقتی که به زور بدیبچه نمیخوره

به زور نمیدم با بازی  

برنامه ی گوشی یا پدرش صداش میکنه تا بخنده دهنش که باز شد قاشق میدم ولی اوایل میشد با این راه حل ها گولش زد الان دیگه متوجه میشه جواب نمیده

اگه به زور بخوای بهش بدی از غذا خوردن زده میشه مثل پسر من میشه بد غذا جیگرتو خون میکنه

بنظرم غذاشو بریز تو ظرف غذاش و برو ولی مراقب باش ببین داره چکار میکنه یه غذایی هم نذاری جلوش که خطرناک باشه 

🌈💙 Martia 💙 🌈

ببین نباید با زور بهش غذا بدی اینجوری زده میشه 

دکترش درست میگه تو این سن هدف اینه ک اشنا شه با مزه ها

قرار نیست باهاشون سیر شه 

شما بزار جلوش میوه یا غذا رو اجازه بده خودش بازی کنه 

بازی بازی بخوره 

ممکنه یه میوه ای مث موز رو حلقه حلقه نخوره 

شکلشو عوض کن اینبار خوردش کن 

کلا باید بزاری خودش با بازی بخوره کثیف کاری میکنه اما اینجوری یاد میگیره