2777
2789
عنوان

توشوکم بعد ده سال مادرشوهرمو شناختم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 52 پست
به شوهرم گفتم من امشب ازته دلم ترسیدم ازاینکه خانوادت اهل این جور چیزان نمیدونم

جوابش چی بود؟؟ من هم امشب گلایه خانواده همسرمو سر ی موضوعی بهش گفتم معذرت خواهی کرد ولی حسابی رفت تو خودش 

مینیمال 
جوابش چی بود؟؟ من هم امشب گلایه خانواده همسرمو سر ی موضوعی بهش گفتم معذرت خواهی کرد ولی حسابی رفت تو ...

چه خوب مغذرتخواهی کرد مال من ناراحت میشه اخماش توهم‌میره همیشه طرفشونو میگیره براهمین من همیشه دچار تردید بودم که ممکنه مشکل دیدگاه منه برداشتم اشتباه باشه شایدواقعا ازروی سادگیشونه حرفی میزنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن اگه بی دلیل و یهویی باشه نشانه جادو و ...

الان خونه من‌زیاده ولی من دلیلشو مثلا ریخت وپاش شوهرم وبچم میدونم‌چون شلخته ان دائم موادغذایی میریزن روزمین

چه خوب مغذرتخواهی کرد مال من ناراحت میشه اخماش توهم‌میره همیشه طرفشونو میگیره براهمین من همیشه دچار ...

معذرت خواهی کرد چون مقصر بود جلوی خودش بهم بی احترامی کردن جواب نداد دفاعی نکرد منم گفتم نه دیگه کاری با تو دارم نه خانواده ت دیگه هم نمیرم. حرفی برا گفتن نداشت ب نظرم میخواست بحث درست نشه چون میدونه من کوتاه نمیام . ولی خیلی دلم شکست 

مینیمال 
کاش مردا بفهمن زناشون تنها حامیشونه

اتفاقا همینو بهش گفتم خیلی دلم پره خانواده ش خوبن بدذات نیستنا ولی گاهی ی حرفایی میزنن که آدم پشیمون میشه از خوبی کردن گله هم کنی میگن چقدر حساسی منظور نداشتیم . 

مینیمال 
اتفاقا همینو بهش گفتم خیلی دلم پره خانواده ش خوبن بدذات نیستنا ولی گاهی ی حرفایی میزنن که آدم پشیمون ...

منم‌اینهمه سال نه خودم نه شوهرم گله نکردیم بقبه دائم درحال دعوا قهرن چندروز پیش گله کردم اونم مادرشوهرم شروع کرد پدرشوهرم گفت خوب باهامون‌جنگ میکنی همه میگن عروس خوبت لنا نمیدونن ازهمه بدتره

منم‌اینهمه سال نه خودم نه شوهرم گله نکردیم بقبه دائم درحال دعوا قهرن چندروز پیش گله کردم اونم مادرشو ...

دقیقا شگردشون همیشه ب همه میگن عروس خوبه تویی ما از تو انتظار داریم دور از جون آدمو خر کنن 

من ک دیگه قسم خوردم تا عید نرم عید هم مسافرت جور میکنم وقتمو باهاشون نگذرونم در حد تبریک سال نو میرم 

مینیمال