2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

1495 بازدید | 150 پست

سلام چند ماهیه عقدم

چند روز پیش زن عمو نامزدم ب مادرشوهرم گفته بود جشن سفر سربازی رفتن پسرشو میخواد بگیره گفته بودن عروستونم بیار .مادرشوهرم بهم گفت دوست داری بیای گفتم آره حتما.بهم گفته بودن ۳ونیم میریم. 

فرداش ک قرار بود بریم از بد شانسی ماشینمون خراب شد

نامزدم پیاده اومده بود خونمون گفت اومدم با اسنپ برسونمت. منم گفتم پس مامانت و ابجیت کو گفت اونا رفتن😐

گفتم آخه زشته عروس تنهایی بره اونم جایی ک اصلا نرفتم و نمیشناسمشون گفت گفتن دیر میشه رفتن بهم برخورد با خودم گفتم عب نداره.

رفتم داخل مراسم ببین چی شد😤

با اسنپ نامزدم منو رسوند رسیدیم دمه در 

نامزدم زنگ زد ب مامانش گفت بیا دمه در رویا رو ببر داخل .مادرشوهرم اومد دمه در من همراهی کرد داخل .

رفتم تو با همه سلام دادم اکثرا رو نمیشناختم. 

پسر عمو نامزدم ازدواج کرده تازگیا .عروس عموش با من همسنه اون منو دیدنی خیلی خوشحال میشه میگه پیش من بشین .من نشستم پیش عروس عموی نامزدم با زن عموی نامزدم.

مادرشوهرم پیش من نشست.

بعد ۱۰ دقیقه خواهرشوهرم اومد گفت مامان پاشو بریم اون طرف بشین اینجا یکی سرما خوردگی داره واست خوب نیس. مادرشوهرم آسم داره واسش خطر ناکه. مادرشوهرم و خواهرشوهرم پاشدن رفتن اون طرف نشستن جاشون خوب نبود جای من خوب بود میگن بخاطره همین نگفتیم حالا این هیچ. پاشدن رقصیدن مادرشوهرم و خواهرشوهرم اصلااا بهم نگفتن پاشو برقص رفتن اون طرف نشستن در کل من تنها بودم 

عروس عموش با مادرشوهرش نشسته منم پیش اونا دیدگاه بقیه بهم یجور دیگه بود انگاری باهم قهریم.

من با عروس عموش رقصیدم حتی ی شاباش هم ندادن بهم .در کل خیلی ناراحت شدم از رفتارشون پیش اون همه جمعیت.

همه اینارو ب نامزدم گفتم اولش خیلی عصبانی شد تز دست خونوادش کلی دلداریم داد.

امشب بهم گقت ب مامانم و آبجیم گفتم گفت سو تفاهم شده 

مادرشوهرم گفت من جای قبلی ک نشستم خیلی خوب بود چون آسم دارم یکی نزدیکم نشسته بود ترسیدم بخاطره همین دخترم گفت بریم اون طرف بشین.

خواستم بهت بگم بریم اونجا دیدم تو با عروس عمو داری صحبت میکنی زشته جدا کنم و...

ب نامزدم گفته بزار رویا رو ببینم باهاش حرف میزنم 

والا چی بگم بهش من حق دارم یا ن

بگین رفتم پیش مادرشوهرم چی بگم؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم بزرگش نکن برا خودت چیز خاصی نبوده

مامانم می.ه نرو خونشون دیگه 

من هرهفته پنجشنبه ها میمونم خونشون شب ها 

این بار به نامزدم گفتم هیچ وقت قرار نیس بمونم گفت دست خودت نیس عصبانی شد گفت تموم کن دیگه

مگه ی عروس میرقصه تو جایی شاباش نمیدن؟اول باید مادرشوهرم میداد بعد بقیه ب نامزدم گفتم گفت اون وقیه ک ...

شاباش نمیدن معمولااا یه پولی رو دور سرش میچرخونن که از چشم بد دور باشه

میتونستن بهت تعارف کنن بیا پیش ما ولی وقتی میگی جات خوب بوده و هم صحبت داشتی شاید معذب شدن

نمیدونم یاد دفتار مادرشوهر خودم افتادم تو هر مهمونی تنها بودم کلا دیگه یاد گرفتم محل نزارم برام مهم نباشه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

والا چیز خاصی نبوده به نظرم 

منم میرفتم پیش خانواده همسرم پیش جوانها می‌نشستیم 

اتفاقا من اینقدر باهاشون گرم هستم که من باید مادرشوهر مو ببرم تو جمعشون که تنها نشینه و گاهی وقتا مادرشوهر بهش برمیخوره که من همش تنها بودم و عروسم نیومد پیشم بشینه🤣

اون مراسم, مراسم تو نبوده که شاباش بدن 

بنظرم زیادی حساس شدی 

برا رفتن بهتر این بود که باهم برین، ولی مابقی ماجرا توقع نا به جا هست

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بنظرم خیلی حساسی اصلا چیز خاصی نبود ‌ سمت ما که شاباش نمیدن مگه اینکه تالار باشه یا جشن عقد و عروسی

بعدشم خب معمولا عروس خودش میره پیش مادرشوهر میشینه نه که مادر شوهر بیاد پیش عروس . شما دیدی اونجا نشستن حرفت تموم شد پامیشدی میرفتی پیششون مینشستی بنظرم خیلی خام رفتار کردی و واسه یه چیز کوچیک شخصیتتو خراب کردی پیش خانواده شوهرت

...🥀🍂

هیچی نگو اگه کم محل کردن توام سرسنگین باش ول اگه مثل همیشه بودن توام عادی باش اینقدر همه چیو با نامزدت بگو به هر حال تورو تازه میشناسه مادرش براش عزیز تره الان

البته چون تازه نامزدی کردی ولی بعد چندسال زندگی تو باید اولویت زندگیش باشی 

مگه ی عروس میرقصه تو جایی شاباش نمیدن؟اول باید مادرشوهرم میداد بعد بقیه ب نامزدم گفتم گفت اون وقیه ک ...

راست میگه بقیه چرا باید شاباش بدن فقد برای مجلس عروسیه

مادرشوهرت فقد اگه دوست داشت میتونس شاباش بده

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش